Free Audit

About us

Hvem vi er

Vi lever og ånder for Magento, og vi brænder meget for at levere førsteklasses løsninger. Vi har mere end 15 års Magento-erfaring, og som eksperter er vi også officielle Adobe Solution Partner.

Vores team består af en bred vifte af specialister inden for forskellige områder, der alle passer til behovene i en e-handelsvirksomhed og alle certificerede inden for deres eget ekspertiseområde.

Vi tilbyder meget mere end bare udvikling:

  • Vores projektledere (PM) planlægger og overvåger hele processen tæt på
  • Vores UX/UI-specialister sørger for at give dine brugere den mest glatte og omfattende oplevelse, der findes, og selvfølgelig med et smukt design
  • Vores udviklere tager sig af udførelsen og leverer fejlfri kode af høj kvalitet
  • Vores marketingteam hjælper dig med at finde flere kunder og nå nye højder

Vi stræber efter ikke kun at være dine Magento-udviklere, men din partner. Vi vil hjælpe din virksomhed med at vokse, og vores forretningsfilosofi har altid været, at begge parter skal være glade for samarbejdet - win-win.

Som eksperter inden for e-handel kan du kun forvente yderst professionel og værdiskabende rådgivning, anbefalinger og sparring med vores team, uanset om du er en stor eller en lille kunde.

Certifikater

At have certificeret personale er utroligt vigtigt for os. Certificeringerne er et bevis på kvalitet og de færdigheder, som vores team har, og sikrer vores kunder, at vi leverer tjenester og kode af højeste kvalitet efter bedst i praksis.

Vores udviklingsteam består af certificerede udviklere inden for alle områder fra Front-End til Business Practinioers.

Vores UI/UX-team har højtuddannede og lidenskabelige fagfolk, også med Adobe-certificeringer, der leverer smukke designs i høj kvalitet.

I markedsføringsafdelingen har vi specialister, der har certifikatet "Facebook Blueprint" og "Google Ads" -certifikatet.

Vi har stræbt efter at være et "full service" IT-hus, hvilket betyder, at vi har alle de nødvendige ressourcer internt, inklusive en certificeret serveradministrator, der administrerer vores kunders servere.

Vi er her for dig hvert trin på vejen!

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.