Hvorfor er det vigtigt at opgradere din Magento 2 webshop?

Hvorfor er det vigtigt at opgradere din Magento 2 webshop?

Magento 2-opgradering er en nødvendig procedure for at holde dit projekt sikkert og opdateret med de nyeste funktioner, som Adobe har udviklet til platformen.
Men mange virksomhedsejere undervurderer vigtigheden af ​​opgraderinger, andre kan blive chokeret over størrelsen af ​​de investeringer, de kræver. Lad os få en oversigt over emnet Magento 2-opgraderinger og se, hvilken fordel det har, og hvad der kan påvirke omkostningerne ved en opgradering.

Hvorfor skal du opgradere Magento 2?

Sikkerhed 

For det første handler det om sikkerhed. At holde webbutikken på den seneste Magento 2-version ville dramatisk mindske chancerne for et databrud.
Ifølge IBM-rapporten er de gennemsnitlige globale samlede omkostninger ved et databrud for en virksomhed 4,35 millioner dollars. I mellemtiden viser Verizon-undersøgelse af databrud for 2022, at databrud gennem udnyttelsessårbarheder i webapplikationer tog en andenplads sidste år.

Heldigvis leverer Adobe særlige udgivelser til handlende, der ikke har den nyeste version på deres webshop.
I sådanne tilfælde, hvis din butik bruger 2.4.4, kan du anvende 'sikkerhedspatch-opdatering' til 2.4.4-p2 med kun sikkerhedsrettelser anvendt uden ændringer i den funktionelle kerne.
Det kan bruges til at springe nogle specifikke versioner over og næste gang tage et 'spring' fra 2.4.4 til 2.4.6.
Desuden er Magento 2-kodebasen kun en del af 'befæstelsen' for din e-handelsdel af virksomheden.
28. november 2022 PHP 7.4 har nået udløbsdatoen. For at forblive sikker og følge PCI-overholdelse, bør du begynde at bruge PHP 8.1 til din butik.
For at bruge PHP 8.1 skal din butik dog bruge mindst 2.4.4 versionen af ​​Magento.

Funktionelle fejlrettelser

Fejlretning og løsning af problemer inde i kernen af ​​Magento 2 kan nogle gange være dyrt. Magento 2-opgradering kan redde dig fra en så tvivlsom investering.
Nye funktioner - Adobe fortsætter med at tilføje endnu flere funktioner til platformen. Efter min erfaring er det altid billigere at bruge den funktion, der er tilgængelig i platformkernen, end at fortsætte med tilpasset udvikling eller bruge 3. parts udvidelser.
Hvis du ser ønskede funktioner i den nye Magento 2 version eller i køreplanen, ville det være en bedre løsning at opgradere din Magento 2, end at søge, installere og vedligeholde 3. parts kode.
I fremtiden må vi forvente, at flere og flere funktioner vil blive tilføjet af Adobe som separate tjenester. Det ville betyde, at du ville være i stand til at begynde at bruge dem uden at opgradere platformen.

Understøttelse af 3. parts udvidelser

På samme måde som Magento 2 tilføjer nye funktioner til platformen, forbedrer 3. parts udvidelsesleverandører deres produkter. Den vanskelige del her er, at de i de fleste tilfælde kun er rettet mod at understøtte de nyeste Magento 2-versioner.
Når fordelen ved Magento-opgraderinger er noget, eksperter taler meget om, vil jeg gerne diskutere et negativt råd om, hvordan du kan øge den tid, dit udviklingsteam skal bruge på Magento 2 Upgrade.

Et forfærdeligt råd eller hvordan man bruger endnu mere tid på Magento 2-opgraderinger

Installer flere tredjepartsudvidelser og brug dem aldrig.

Mere er bedre, er det ikke? Sørg for, at du har så mange tredjepartsudvidelser som muligt.
Hver installeret udvidelse ville kræve investering i vedligeholdelse og support.
Afinstaller ikke de udvidelser, som din virksomhed ikke længere bruger.
Jo flere udvidelser du har - jo større er risikoen for inkompatibilitet mellem dem. Som et resultat har du brug for endnu flere investeringer i deres støtte.
Brug ikke kun betroede leverandører. Jo dårligere kodekvalitet de har, jo mindre aktiv support giver de – jo højere pris vil du betale for at holde dem oppe at køre.
Under alle omstændigheder skal du ikke opgradere tredjepartsudvidelser før Magento 2-opgraderingen. Jo flere versioner kræver opdateringer, jo flere timer vil du bruge på at gøre det.
Samlet set tager opgradering af 3. parts udvidelser 10-30 % af den samlede Magento 2 opgraderingstid.

Tilpas så mange tredjepartsudvidelser som muligt.

Ideen med at installere 3. parts udvidelser og tilpasse deres funktioner er virkelig fantastisk!
Jo mere kompleks funktion du føjer til 3. parts kode - jo mere tid vil dit udviklingsteam bruge på at rette dem og foretage kompatibilitetsjusteringer.
Størstedelen af ​​tredjepartsudvidelser blev ikke bygget med udvidelsesmuligheder og tilpasningsmuligheder i tankerne.
Også mange tredjepartsleverandører følger ikke den semantiske versionspolitik og laver ofte udgivelser med bagud inkompatible ændringer.
At have tunge tilpasninger af dem på din webshop er den rigtige måde at beholde op til 50% af den samlede Magento 2-opgraderingstid.

Brug ikke PWA, sørg for at din indbyggede Magento 2-frontend er så tilpasset som muligt.

Samlet set er Magento 2 native frontend-system noget, der oftest går i stykker under opgraderinger.
Tilpassede frontend-funktioner (især hvis de er bygget på 3. parts udvidelsers frontend-skabeloner) kan have en betydelig indvirkning på opgraderingsomkostningerne.
Jeg har haft oplevelsen, da jeg stolede på 3. parts udvidelse til brugerdefinerede kategorisideskabeloner med tunge tilpasninger på Magento 2 Category Filters, hvilket forårsagede en omskrivning og omstiling af siden næsten fra bunden, efter at have opgraderet til en ny version af det 3. parts udvidelse.
PWA er et dårligt valg, hvis du vil spare så meget tid som muligt (også selvom mobilbrugere er størstedelen af ​​din webshop-trafik).
At have afkoblet frontend, som er afhængig af Magento Service Contracts (API) og ikke på skabelonfiler og layoutinstruktioner, ville forenkle opgraderingsprocessen.
Og det er ikke det, vi leder efter her, vel?
En tilpasset frontend, der er afhængig af 3. parts udvidelser sammen med opgraderingen af ​​disse udvidelser, kan give dig op til 60 % af den samlede opgraderingstid.

Hold din platforms tekniske gæld så stor som muligt.

Løs ikke tekniske problemer, som dit udviklerteam kan fremhæve.
Jo flere registreringer vedrørende fejl på webstedet, der er tilgængelige i logs - jo mere tid skal de bruge under Magento 2 Upgrade på at finde ud af problemer.
Vælg altid 'hurtige løsninger' under udvikling, da de ville give problemer med at anvende den nye Magento Codebase. Undgå investeringer i at omstrukturere funktionsfejl.
Dobbelttjek med den tekniske leder af dit projekt, at udviklerteamet ikke følger Magentos tekniske retningslinjer, kodningsstandarder og bedste praksis.
Jo mindre deres kode er afhængig af Service Contracts (API) laget - jo større er chancen for, at ny Magento-kode vil bringe bagud inkompatible ændringer.
Samlet set kan løsning af problemer i tilpasset funktionalitet tage 20-30 % af den samlede opgraderingstid i gennemsnit. Men der er ingen grænser!

Gør din platform til en gammel legende.

Bed ikke udviklere om at lave dokumentation for dit projekt.
Skift ofte dine udviklerbureauer uden at give dem en chance for at dele vidensbase og tilpasningsdetaljer under overførsel af projektet.
Hyr freelanceudviklere til at bygge tilpasninger på din hjemmeside.
Jo mindre dit nuværende udviklingsteam ved om platformen - jo mere tid vil det kræve dem at finde ud af, hvordan systemet skal fungere, og som et resultat vil der blive brugt mere tid på opgraderingen.

Brug ikke automatiske tests.

Hvad kan være bedre end at sørge for, at din webshop fungerer som forventet? Gør det manuelt hver gang efter opgraderingen!
Autotest på forskellige niveauer kan gøre regressionstest af din applikation automatisk.
Test kræver investeringer i at skrive og vedligeholde, men de forenkler den manuelle proces med regressionstest (genkontrol af, at gammel funktionalitet fungerer, som den skal).
Da vores mål her er at øge tidsforbruget - regressionstest under Magento-opgraderingen, hver gang du fortsætter med det, er den rigtige måde at få ekstra omkostninger til projektet på! Desuden vil din QA være taknemmelig ved at have travlt de næste par dage under manuelle og kedelige regressionstjek.

Opsummering

Her har vi samlet de bedst råd til, hvordan du kan øge den tid, der kræves til din platformsopgradering.
Hvis du ikke følger dem, vil det reducere omkostningerne til opgraderingsudgifter og eliminere tonsvis af hovedpine for dig og dit udviklingsteam.
Samlet set tager opgraderingstiden for én patch (ifølge semantisk versionspolitik) version (f.eks. 2.4.4 -> 2.4.5) i gennemsnit 5 % af den samlede udviklingstid (100 timer på 2000 timers udvikling).
Jeg vil anbefale at være klar til mindst 1 årlig opgradering og altid installere de nyeste sikkerhedsrettelser på din nuværende Magento 2 version.
Adobe arbejder dog på at reducere antallet af patch-udgivelser i løbet af et enkelt år. Ifølge Adobe Commerce Release Schedule vil 2023 højst sandsynligt komme med 2 patch-versioner: 2.4.6 og 2.4.7.
Hos vConnect leverer vi en Magento 2 Upgrade-audit og kan lave et skøn over, hvor meget det ville koste at opgradere til den nyeste Magento-version.
Vi har også erfaring med opgraderinger af forskellig kompleksitet og kan give dig den mest optimale opgraderingsstrategi til din butik.