Hvad er forskellen mellem Store Locator, Pickup Locator og afhentning i butik

Coronavirus-pandemien vil sætte et stort præg på vores historie. Vi kan sikkert konkludere, at verden er blevet opdelt i 'før' og 'efter'. Folk fik nye vaner, og deres forbrugsadfærd blev også ændret. Pandemien blev en katalysator for den medrivende vækst af e-handel, mens "Digital" og "Kontaktløs" blev synonymer med "Sikker".
Nye 'post-pandemiske' kunder føler sig mere sikre på at købe online end tidligere. Desuden er deres forventninger til købsoplevelsen ikke længere differentieret af offline/online salgskanaler, og de forventer at få de samme tjenester på højt niveau, uanset om de bestiller på hjemmesiden eller i en fysisk butik. Den populære, før pandemien, 'Omnichannel'-trend blev et 'must have' i den i "efter-Corona" tiden.
I dag vil vi gerne skrive lidt om en af ​​de mest populære omnichannel-oplevelser, som du kan bruge til din virksomhed, de forskellige muligheder for fysisk afhentning; Store Locator, In-Store Pickup Delivery og Pickup Locator på din hjemmeside.

Butiks Locator

Store Locator – På denne måde kan dine kunder nemt finde dine fysiske butikker. Store Locator findes som et kort med positioner af dine fysiske butikker eller som en liste med information. Hvorfor vil dine kunder gerne se dette? Ikke alle vil være tilfredse ved kun at se på et produkt online, og før de køber, foretrækker de at besøge en fysisk butik hvor de kan røre og se produktet fysisk, før de køber det. Det er mest relevant for avancerede produkter med en forlænget livscyklus og reducerer som følge heraf returneringsraten for ordrer. Hvordan kan du gøre det endnu bedre? For hvert produkt kan du vise, om det er tilgængeligt i dine fysiske butikker. Den smarteste løsning ville være at give dine kunder mulighed for at filtrere dine kategorier efter om produkter er tilgængelige i fysiske butikker - hvilket giver dem mulighed for nemt at vælge et sted for et personligt besøg, hvis de gerne vil købe flere produkter i én ordre. 

Afhentning i butik

En mere avanceret mulighed for Store Locator er ikke kun at vise dine butikker, og produkter, som er tilgængelige i disse butikker, er at give muligheden for at foretage et køb og vælge en butik, hvor din kunde vil afhente ordren. Et andet navn for en sådan levering er 'Click&Collect'. En af fordelene for kunden, er at de spare leveringsomkostningerne. De behøver heller ikke vente et par dage med at modtage deres ordre, hvis de alligevel bare kan svinge forbi butikken på vej hjem fra kontoret. Magento 2 har indbygget funktionalitet til at muliggøre levering af afhentning i butikken på din webshop, men det kræver, at du bruger Multi-Source Inventory til at styre, hvilke af dine 'Inventory Sources', der kan bruges til en sådan service.

Pickup Locator

Desværre kan det nogle gange være dyrt at have en fysisk tilstedeværelse tæt på kunden. Eller måske er slet ikke en del af din forretningsstrategi. Heldigvis kan mange leveringstjenester hjælpe dig med dette problem og give dig mulighed for at bruge deres servicesteder. Med andre ord - Pickup Locator er en måde at levere ordrer på, hvor du ikke kun bruger dine fysiske butikker, men også leveringssteder til levering. Mange carriers tilbyder mulighed i Europa, blandt andet PostNord og DHL. Selvfølgelig har en sådan tilgang sine ulemper, da en kunde ikke ville være i stand til at besøge din butik og beslutte sig for at købe noget ekstra, men de ville sætte pris på at have muligheden for at vælge den nemmeste mulighed for et afhentningssted for dem. 

Du kan finde de pickup locator moduler vi har lavet her: https://marketplace.magento.com/partner/vconnectmodules

 

Opsummering

Nuværende tider bringer os nye udfordringer i en konkurrencepræget kamp om vores kunders loyalitet. At bruge din fysiske butik og lade dine kunder bestemme, hvornår og hvordan de gerne vil modtage deres ordre, vil skabe en strategisk fordel for dig i denne kamp. For at få mest muligt ud af det, anbefaler vi at give dine kunder det fulde overblik over mulighederne: hvilke butikker de kan besøge, hvilke produkter der er tilgængelige i hvilke butikker, og muligheden for at hente pakken ved et udleveringssted.

 

Vi har udviklet en række moduler til Magento, der giver dig muligheden for at tilbyde Pickup Locators i din checkout. I øjeblikket understøtter vi DHL, PostNord, Bring, GLS og Colis Prive. Du kan få dem fra Magento Marketplace her.