Ergopartner

Introduktion

Ergopartner specialisere sig i ergonomiske løsninger og tjenester til kontoret på arbejdspladsen. Deres mål er at hjælpe med at skabe et sundt arbejdsmiljø på kontoret, hvilket fører til at reducere sygefravær forårsaget af gentagne stressskader og andre arbejdsrelaterede skader. Hjemmesiden fokuserer på at sælge ergonomiprodukter kombineret med fremragende rådgivning.

Generelt er produkterne de tilbyder ikke velkendte brands for slutbrugeren, hvilket betød at vi var nødt til at finde en bedre måde at hjælpe deres kunder med at finde og vælge det rigtige produkt.

De havde en eksisterende Magento 1 webshop, hvorfra vi havde mulighed for at indsamle og analysere brugeradfærds data og sidens performance, begge viste os hvor vi kunne forbedre oplevelsen for brugeren for at øge sidens indtjening og konverterings rate.

Udfordring

Baseret på de analyser vi har foretaget, har vi fundet ud af, at webshoppen havde et par udfordringer. En af dem var, at brugergrænsefladen virkelig var forældet, og ikke stemte overens med den type produkter, de sælger. For det andet var mobilversionen langt fra at være - mobilvenlig og endelig - den samlede webstedshastighed var lav.

Kort sagt-vi var nødt til at opdatere brugergrænsefladen, både til desktop og mobil, og oprette et helt nyt design, der opfylder de nyeste Magento 2-krav.

Målet

Hjemmesiden havde brug for et gennemgående redesign for at holde sig moderne.

Resultatet

Vi har sammen med Ergopartner holdt tæt kontakt vedrørende det nye design og kommet frem til et flot, professionelt og optimeret design.

Som du kan se til højre, er vi nået langt siden 'Version 1'. Nogle af de ting, der er værd at nævne her, er den optimerede header og at der på den nye produktside er en synlig pris, når man åbner produkt siden, hvilket ikke var tilfældet i det gamle design.

Selvom en del af dette projekt stadig er under udvikling, baseret på de tests, vi har foretaget indtil videre, er vi overbeviste om fremtidig success.

Version 1

Kontakt os

Hvis du vil i kontakt med vores salgs eller udviklings team, har spørgsmål eller vil have en uforpligtende samtale vedrørende din hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os via kontakt formen her eller ringe.