Hvorfor er din webshop hastighed vigtig

Hvad er webshop loading tid?

Webstedets indlæsningstid betyder den tid, det tager for en webside at indlæses fuldt ud på skærmen. Det indeholder alt indhold, f.eks. Videoer, tekst og billeder. For at sige det meget enkelt; webstedets indlæsningstid fortæller os, hvor hurtigt indhold på en webside indlæses.

Mange faktorer på dit websted kan påvirke indlæsningstiden; filstørrelser, server/vært, ineffektiv kode, for mange plugins/udvidelser. Lad os se på, hvorfor denne metric er vigtig for dig.

1. SEO – Webshop hastighed påvirker Google ranking

I 2010 meddelte Google, at din websides hastighed direkte vil påvirke din webstedsrangering. Sidehastigheden refererer til den tid, en besøgende skal vente, indtil din destinationsside er fuldstændigt indlæst. Google ser på, hvordan du har det i forhold til dine konkurrenter og vil belønne dig, hvis du er den hurtigste.

Mange e-handelswebsteder vil fokusere meget på at have en høj SEO-placering uden at tage højde for deres sidehastighed i deres kontinuerlige bestræbelser på at slå konkurrenterne. Så hvis du vil komme videre, skal du ikke forsømme din sidehastighed.

I 2020 annoncerede Google også, at det vil skifte til mobilindeksering, så husk at lægge ekstra kræfter i at optimere din mobilsides hastighed og brugeroplevelse.

2. Konvatering og afvisningsprocent

Når din sidehastighed stiger, stiger afvisningsprocenten også. Afvisningsprocenten har en direkte indvirkning på dine konverteringer.

Hvis du ser på Googles forskning, vil du se, at da indlæsningstiderne går fra 1 sekund til 10 sekunder, stiger afvisningsprocenten med 123%. Hvis du oplever en højere afvisningsprocent end normalt, skal du kontrollere, om din indlæsning er steget.
Kør dit websted gennem en hurtig test her, for at modtage en rapport fra Google.

For hver anden forsinkelse, du har på din Magentos sideindlæsning, kan konverteringer falde med op til 20%. At have et langsomt websted kan direkte påvirke din bundlinje. Derfor er hvert sekund vigtigt.

At have et langsomt websted kan direkte påvirke din bundlinje. Derfor er hvert sekund vigtigt.

3. Bruger erfaring

Et hurtigt websted vil give dine kunder en bedre og glattere oplevelse. Det er vigtigt at undgå enhver frustration i shopperejsen.

Ifølge en undersøgelse fra unbounce.com fra 2019, siger 70% af forbrugerne, at sidens hastighed påvirker deres sandsynlighed for at købe. Forbrugerne siger, at et langsomt e -handelswebsted vil gøre dem mindre tilbøjelige til at købe hos dem og endnu mindre tilbøjelige til at besøge dem igen i fremtiden.
For at sige det mere direkte; du skader din konverteringsrate og bundlinje, hvis du ikke prioriterer et hurtigt websted. Dine potentielle kunder kan bare ende med at købe fra en konkurrent i stedet.

Så hvor hurtig burde din ecommerce side være?

For at holde din afvisningsprocent så lav som muligt, bør du forsøge at få dit websted indlæst mellem 1-3 sekunder. Dette opnås bedst ved at holde dit indhold på et minimum. Vis kun relevant tekst, billeder og andet indhold til dine kunder. Så hold det så magert som muligt.

Hvordan opnår du en hurtig hjemmeside?

Det er her vConnect kommer ind! Med en fælles indsats mellem vores certificerede Magento 2 -udviklere og vores erfarne designere kan vi analysere dine data og hjælpe dig med at opnå en god webstedsbelastning. Du kan også få en hurtig læsning her om de mest almindelige Magento -fejl, der kan forårsage et langsomt Magento 2 -websted, og hvordan du løser dem.

Husk, at benchmarket ændres hvert år, og moderne teknologier ankommer hele tiden, så hvis du vil blive i spillet med spilletid, er det en kontinuerlig indsats. Vi anbefaler at holde et budget til optimering af dit websted.

Hvis du har brug for hjælp til dine Magento -websteders indlæsningstid, kan du bruge nedenstående kontaktformular til at modtage en gratis konsultation og anmode om en revision af et websted.


Del på sociale netværk

  Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.