Get Free Design

Ergopartner

Introduktion

Ergopartner specialisere sig i ergonomiske løsninger og tjenester til kontoret på arbejdspladsen. Deres mål er at hjælpe med at skabe et sundt arbejdsmiljø på kontoret, hvilket fører til at reducere sygefravær forårsaget af gentagne stressskader og andre arbejdsrelaterede skader. Hjemmesiden fokuserer på at sælge ergonomiprodukter kombineret med fremragende rådgivning.

Generelt er produkterne de tilbyder ikke velkendte brands for slutbrugeren, hvilket betød at vi var nødt til at finde en bedre måde at hjælpe deres kunder med at finde og vælge det rigtige produkt.

De havde en eksisterende Magento 1 webshop, hvorfra vi havde mulighed for at indsamle og analysere brugeradfærds data og sidens performance, begge viste os hvor vi kunne forbedre oplevelsen for brugeren for at øge sidens indtjening og konverterings rate.

Udfordring

Baseret på den research vi har gjort os, har vi fundet ud af, at siden havde et par udfordringer. En af dem var, at brugergrænsefladen virkelig var forældet, og ikke overholdte den type produkter, de sælger. For det andet var mobilversionen langt fra at være - mobilvenlig og endelig - den samlede webstedshastighed var lav, på grund af mange årsager.

Kort sagt-vi var nødt til at opdatere brugergrænsefladen, både til desktop og mobil, og oprette et helt nyt system, der opfylder de nyeste Magento 2-krav.

Målet

Der var en del ting, vi skulle have lavet om på. Nedenunder kan du se, de ting som vi faktisk har lavet på Ergopartner hjemmesiden.

Resultatet

Vi havde kontinuerlig kommunikation undervejs med at oprette den nye brugergrænseflade og opdatere brugeroplevelsen, hvilket hjalp os med at opnå et fremragende resultat på ingen tid.

Som du kan se til højre, er vi nået langt siden 'Version 1', og vi har opnået meget. Nogle af de ting, der er værd at nævne her, er det optimerede header og det faktum, at der på den nye produktside er en fremtrædende pris, som ikke var tilgængelig på den gamle version.

Selvom en del af dette projekt stadig er under udvikling, baseret på de tests, vi har foretaget hidtil, er vi sikre på den fremtidige succes.

Version 1

Posted in Projects on Mar 30, 2021

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.