Get Free Design

Kaffekapslen

Introduktion

Kaffekapslen.dk er Nordens største kaffekapselleverandør, der i øjeblikket driver og leverer kaffekapsler til Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien og Spanien.

Vores samarbejde med Kaffekapslen startede i 2015, da virksomheden blev segmenteret til kun Nordiske markeder.

Gennem årene har vi sammen med succes lanceret yderligere syv websteder til det europæiske marked og en masse andre spændende innovative projekter og initiativer.

I 2020 har vi startet forberedelse, specifikation, planlægning og udvikling af Magento 2 til Kaffekapslen.

Ufordringen

Kunden er meget præcis med, hvad han vil, og hvordan han vil have det. Alt skulle være perfekt til mindste detalje, og da stedet var så stort, kan du forestille dig den udfordring, vi havde.

Projektet bestod i fuld opsætning og udvidelse af de nye Magento 2 -kerner til håndtering af Kaffekapslens nuværende og fremtidige behov. Vi var også nødt til at foretage en fuld migrering af produkter, Magento -indstillinger og kundedata.

Bortset fra at opsætte Magento 2s mange indbyggede funktionaliteter, blev der arbejdet meget med at tilpasse og udvide ting som - "bundtet produkter" -funktionalitet, Visual Merchandiser, forskellige betalings- og leveringsmetoder og mange flere.

Målet

Der var mange ting, vi skulle gøre. Nedenfor fremhævede vi dem, vi synes er værd at nævne.

Resultatet

Dette projekt viste sig at være et af de mest udfordrende projekter, vi nogensinde har haft. Men det har været det hele værd! Resultatet var fantastisk og kunden er virkelig glad og tilfreds.

Posted in Projects on Mar 30, 2021

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.