Get Free Design

Netpris

Introduktion

Netpris.dk er et af de største online supermarkeder for hurtige forbrugsvarer i Danmark.

Men Netpris.dk er ikke din typiske onlineshop. Dens unikke forretningsmodel er det, der gør den så speciel - det er en grænse handel butik.

Du kan forestille dig alle de udfordringer, vi havde, mens vi arbejdede på det projekt.

En eksisterende butik var på plads, baseret på Magento 1, hvorfra vi også kunne indsamle og analysere de data, vi havde brug for. Vi gjorde en omfattende undersøgelse fra at undersøge nogle specifikke metrics, gennem brugeroptagelser og også tale med slutkunderne.

Udfordringen

I det at være en grænsehandel onlineshop, havde vi mange udfordringer - fra at vise slutkunden, at netpriser er lavere end hvad de kan finde i den lokale butik - til at overbevise dem, de skulle købe mere (bulk-køb) for at spare mere.

Og hvis det ikke var nok, måtte vi oprette en dedikeret forsendelsesmetode til Magento for at sikre, at vi dækker alle lovkrav i Danmark og stort set alle skandinaviske lande.

Et stort fokus var på mobilversionen af platformen, da størstedelen af salget kommer fra mobilbrugere. Noget det gamle websted ikke formåede at levere.

Det var vores opgave at sikre, at vi skabte den perfekte brugergrænseflade og for at sikre, at vi leverer den bedst mulige klientrejse.

Målene

Der var mange ting, vi skulle gøre. Nedenfor fremhævede vi dem, vi synes er værd at nævne.

Resultatet

Indtægter

100%+

Konvertering

100%+

Afvisningsprocent

-50%

Fejlfri kommunikation, præcise og klare mål, realistiske deadlines og fantastisk projektledelse lovede en vellykket start.

Selvom en del af dette projekt stadig er under udvikling, har vi i høj grad forbedret den aktuelle tilstand på deres websted og formået at øge både konverteringsfrekvens og omsætning.

Version 1

Version 1

Dette var vores udgangspunkt, da vi fik projektet. Som du kan se, er mobilversionen langt fra optimeret, med kun et produkt pr. Række. Under vores undersøgelse fandt vi ud af, at de fleste mennesker ikke ruller til slutningen, og hvis de gør det, bliver de irriterede over at skulle klikke på "Næste side" for at se resten af produkterne.

Version 2

Version 2

Her har vi optimeret headeren, introduceret multi-banner layout, optimeret produktlistelayoutet til at indeholde to produkter pr. Række, og da vi så, at folk foretrækker at købe direkte fra fortegnelsen, har vi også optimeret den proces ved at introducere mere information og forøgelsesknapper.

Version 3

Version 3

Dette er det komplette nye design, som vi lavede specielt til Magento 2. Vi gik skridtet videre og optimerede stort set alle aspekter af webstedet. I den tidligere version tilføjede vi "Tier" og "Mix" priser, og her lavede vi det, så det er endnu lettere at blande og købe i bulk, hvis du vil gøre det.

Posted in Projects on Mar 30, 2021

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.