eCommerce webudvikling


Kompetent eCommerce webudvikling


vConnect har mange års erfaring med eCommerce webudvikling, og kan både hjælpe jer med udvikling af en helt ny webshop eller med udvidelse, optimering og drift af en eksisterende webshop.


Vi har indgående erfaring med udvikling i følgende eCommerce kerner:  • PrestaShop

  • WooCommerce

  • OpenCart

  • Magento (læs eventuelt mere her)


Vores udviklere er eCommerce specialister (vi har bl.a. 14 Magento certificerede udviklere), og vi har et uophørligt fokus på kvalitet, hvilket gør os til en kompetent sparrings- og udviklingspartner til jeres eCommerce projekt.
Udover almindelig drift og vedligeholdelse af webshops, så har vi bl.a. også erfaring med opgraderinger og omskrivninger af webshops, udvikling af skræddersyede moduler og udvidelse til nye markeder (f.eks. Sverige, Norge og Tyskland). Alle projekter bliver håndteret af en dansktalende projektmanager og alt bliver testet og kvalitetssikret inden vi leverer det til vores kunder.


Vi bruger versionskontrolsystemet Git, så der altid er styr på jeres koder og versionering af dem, også når flere udviklere arbejder på jeres projekt på samme tid.


Vores standardpris er 750,00 kr. i timen. Ved større projekter og SLA aftaler (fast månedligt antal supporttimer) kan timeprisen forhandles ned.
Projekt Management


Alle opgaver bliver specificeret og lagt i vores projekt management system JIRA. Større opgaver bliver estimeret før de sættes i gang, så alle ved hvad man kan forvente. Regelmæssige statusmøder mellem jer og jeres tildelte projekt manager, sikrer jer løbende et fuldt overblik over de opgaver der er i gang. På større projekter eller løbende support aftaler vil vi typisk også give jer adgang til vores projekt management system.


"Full Service" IT hus


Vi er et ”full service” IT hus, hvilket betyder, at vi har alle de nødvendige ressourcer in-house, på vores eget kontor.


Vi kan håndtere alle opgaver i en webudviklingsproces lige fra udarbejdelse af design og andet grafisk arbejde, til den endelig test og kvalitetssikring, samt selvfølgelig alt det mellemliggende kodearbejde inden for:  • HTML5

  • CSS3

  • Javascript

  • PHP


Vi har bl.a. vores egen server administrator som til dagligt sidder og vedligeholder samt monitorerer vores kunders dedikerede servere og anden hosting. Vi tilbyder ikke hosting, men assisterer vores kunder med at finde den bedste løsning til dem, alt efter deres behov og budget - se mere her.Images

Pris

pr. time

Fra

750,00 kr

Kompatibel med:

"

Hvad vores kunder siger

Kontakt os

* Skal udfyldes