Kunde cases

Kaffekapslen

Lidt om vores arbejde for Kaffekapslen

Gennem et velfungerende samarbejde på over 4 år har vi udviklet og optimeret Kaffekapslens Magento webshop på mange fronter. Udover lanchering af sitet i mange af de europæiske lande har vi opsat Embedded ERP og stået for virksomhedens udvidelser på modulet.
Hele sitet har ligeledes fået lavet en 100% custom cart og checkout som tilgodeser de sikkerhedsaspekter og værdier som kunden har ønsket at sende til sine kunder.
Derudover har vi lavet custom filtrering på kategorisider, med redigerbare ikoner og dynamisk page title og implementeret Mirasvit spinx search ultimate extension.
Sitet har det sidste år gennemgået en kæmpe optimering af frontenden, databasen såvel som på server niveau. Det har resulteret i meget flotte målinger på f.eks. GT Matrix, som vi er meget stolte af. Specielt en FirstLoad på ca. 80-100ms hvor målet var at nå under de 200ms som google anbefaler.

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk er nordens største forhandlere af kaffekapsler og har leveret mere end 50.000.000 kapsler i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.
Det hele startede i et lille lagerlokale, men nu er deres lager vokset til dobbelt størrelse, og i 2016 modtog de en Gazelle-pris.

Carlab

Lidt om vores arbejde for Carlab

En webshop med ca. en halv million SKU’s er en krævende opgave for selv det bedste Magento hus. Samarbejdet med Carlab bærer meget præg af en balance mellem udforskende udvikling, stor import/vare synkroniserings opgaver og generel vedligeholdelse og optimering af sitet.
Magento shoppens komplekse setup inkluderer funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindeksering og cache m.fl.
En af Hetzners absolut største dedikerede servere ligger til grund for hostingen af sitet. Vi har assisteret kunden med opsætning, optimering samt står for den daglige monitorering og vedligeholdelse af serveren.

Om Carlab

Carlab.dk er en webshop, som sælger biludstyr til biler. Du kan købe alt lige fra reservedele og til bilpleje.
Carlab fungerer således, at du kan indtaste din nummerplade, dit bilmærke og model og bliver så præsenteret for alle produkter, som passer til lige netop din bil.

ErgoPartner

Lidt om vores arbejde for Ergopartner

Dette er en magento webshop med krævende bundle produkt setup. Ligeledes benytter sitet sig af 3. part søgningen og intelligent indholdsvisning Clerk. Udover den daglige drift og vedligeholdelse har vi også lavet en special udviklede frontend extension, hvor man gennem interaktion når frem til relevante artikler, videoer samt præsenterer og promoverer shoppens passende produkter.

Om Ergopartner

ErgoPartner.dk er Danmarks største speciafirma indenfor ergonomisk optimering af kontorarbejdspladsen, de har mere end 15 års erfaring indenfor området. Deres arbejde går ud på, at sælge ergonomiske produkter og indrette hundredevis af arbejdspladser ergonomisk korrekt.

Sharkgaming

Lidt om vores arbejde for Sharkgaming

Med specialkonfigurerede computere, brugt af de bedste e-gamers i verden, stiller Magentoshoppen også høje krav. Behovet for at kunne specialbygge computer konfigurationer online og med en kompleks logik omkring mersalg, har dette site været en krævende opgave. Shoppen benytter sig ligeledes af enorm meget detaljeret og tung grafik i form af billeder og video, programmeret i HTML5 og CSS3. Med speciel belastning omkring BlackFriday, CyberSunday og andre handelshøjtider har vi haft til opgave at opsætte og vedligeholde et avanceret multiserver setup, flere frontend servere og loadballance.

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk er leverandør af de bedste gamingsystemer. De producerer nogle af de vildeste systemer på markedet, med ansatte som er eksperter på hvert deres område. De er gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til et hovedsæde på 450 kvm og over 20 ansatte.

Coolkondom

Lidt om vores arbejde for Coolkondom

Coolkondoms webshop har været hos os i mange år og gennemgået en del forskellige redesigns gennem årene. Sitet benytter forskellige søge og intelligent indholdsvisnings systemer. Her bruger den danske Clerk, den svenske bruger InstantSearch+ hvortil der er planer om at implementere en avanceret integration af Mirasvit Sphinx Search Ultimate i foråret 2018, som skal udskifte de to førnævnte. Der er benyttet mange ressourcer på at søgemaskine optimere shoppen, fra kundens side, samt lavet en masse eksterne feeds og kampagner.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk er en webshop som sælger et bredt udvalg af kondomer. Da mange folk synes det er pinligt, at købe kondomer i fysiske butikker, har de fundet en løsning på dette og sælger derfor kondomer online.

Apair

Lidt om vores arbejde for Apair

Magento shoppen er fuld integreret med DdD POS system og benytter denne til centraliseret lager håndtering. Udover at være en krævende grafisk kunde, tæller shoppen en del spændende udvidelser i form af deres checkoutproces og fragthåndtering. Der er blevet lagt mange ressourcer i at søgemaskineoptimere sitet, i tæt samarbejde med kundens SEO bureau. Vi har ligeledes opsat og står for daglig vedligeholdelse af den dedikeret Hetzner server som shoppen benytter sig af til hosting.

Om Apair

aPair.dk er en mode butik på nettet med små 50.000 SKU numre og fysiske butikker fordelt rundt i Danmark. Alt hvad de sælger er luksusmærker i den højeste ende af modeindustrien, lavet af verdens bedste designere og håndværkere.

Greensquare

Lidt om vores arbejde for Greensquare

Vi lavede et fuldt redesign af magentoshoppen i tæt samarbejde med kundens webshop designer. Der er blevet lavet intelligent indholdsvisning baseret på sessions og cookies, hvilket betyder at besøgende bliver præsenteret for nyt indhold, hver gang de besøger siden. Derudover er shoppen integreret med kundens mailsystem Campaign Monitor.

Om Greensquare

Green square Copenhagen er en webshop som sælger antikviteter, derudover har et også et showroom, hvor møblerne bliver præsenteret på bedste vis. I starten solgte de primært til danske og tyske kunder, men er efterhånden blevet mere internationale og har nu en voksende international kundegruppe.