Magento Support


PROFESSIONEL SUPPORT TIL DIN MAGENTO WEBSHOP


Hvad enten I har fået udviklet jeres Magento webshop hos os eller hos et andet IT hus, så er vi altid åbne for, at tilbyde jer en Magento support SLA aftale.


Vores SLA aftaler (Service Level Agreement med et fast månedligt antal timer) starter fra 20 timer om måneden, men vi tager også nogle gange support kunder ind på almindelig timeafregning. Med en SLA aftale får I:  • Fakturering per påbegyndt kvarter i stedet for per påbegyndt time

  • Lavere timepris

  • Prioritet i vores produktion (maks. 3 dages reaktionstid)

  • Adgang til vores projekt management system JIRA


Udover almindelig drift og vedligeholdelse af Magento webshops, så har vi indgående erfaring med opgraderinger og omskrivninger af Magento webshops, udvikling af specialudviklede moduler, opsætning af nye storefronts/websites i Magento når I gerne vil udvide til nye markeder (f.eks. Sverige, Norge og Tyskland), og optimering af både simple og komplekse Magento webshops (både med hensyn til shoppens hastighed og hvordan den scorer i vigtige tests). Derudover er vi eksperter indenfor transport- og leveringsdelen i en webshop. Vi har ofte et tæt samarbejde med vores SLA kunders SEO bureauer, så vi sikrer at deres ideer bliver implementeret på den helt rigtige måde i jeres webshop.
Som SLA kunde vil du bl.a. have adgang til følgende ressourcer og kompetencer:  • Generel IT rådgivning og sparring

  • Kodearbejde (HTML, CSS, Javascript, PHP)

  • Let grafisk arbejde og retouch af billeder

  • Hjælp til indsættelse af statisk indhold og generelt tastearbejde
Dansktalende projekt manager


Alle support opgaver bliver specificeret og lagt i vores projekt management system JIRA, hvor I vil kunne følge udviklingsprocessen. Større opgaver bliver estimeret før de sættes i gang, så alle ved hvad man kan forvente. Regelmæssige statusmøder mellem jer og jeres tildelte projekt manager, sikrer jer løbende et fuldt overblik over de support opgaver der er i gang.


Vi tester og kvalitetssikrer alle support opgaver, inden de bliver lagt på jeres live site.


Magento certificerede


Vi har over de sidste 5 år bestræbet os på at rekruttere, og dygtiggøre vores medarbejdere i Magentos spændende univers, hvilket indtil videre har resulteret i 14 certificerede Magento programmører. Vores mål er selvfølgelig at alle vores udviklere gennemfører denne certificering som et kvalitetsstempel til vores kunder om den høje kvalitet vi leverer.


Det betyder også, at der altid vil være Magento certificerede udviklere tilknyttet jeres Magento support team.


”Full service” IT hus


Vi er et ”full service” IT hus, hvilket betyder at vi har alle de nødvendige ressourcer in-house, på vores eget kontor.


På den måde sikrer vi, at den kvalitet vi leverer altid er i top, og at vi kan reagere hurtigt og levere til tiden.


Vi har bl.a. vores egen server administrator som til dagligt sidder og vedligeholder samt monitorerer vores kunders dedikerede servere og anden hosting. Vi tilbyder ikke hosting, men assisterer vores kunder med at finde den bedste løsning til dem, alt efter deres behov og budget - se mere her.


I kunne måske også være interesserede i at læse om vores service Magento Webshop.


Er I interesserede i andre eCommerce CMS systemer end Magento, så kan I med fordel læse om vores service eCommerce Webudvikling.
Images

Pris

Pr. time

Fra

650,00 kr

Kompatibel med:

"

Hvad vores kunder siger

Kontakt os

* Skal udfyldes