Kaffekapslen.dk

KaffeKapslen bygger på bred viden

Mit navn er Morten Ravn, og jeg er indehaver af KaffeKapslen.
Det at beskæftige sig med kaffe falder mig meget naturligt, da jeg i mange år arbejdede som indkøber af kaffe hos Coop. Derefter arbejdede jeg hos Nestlé, som står bag Dolce Gusto, Nespresso® og Nescafé. Hos Nestlé havde jeg ansvaret for salg af kaffe til de største danske kaffeindkøbere.

Min baggrund i kaffebranchen har givet mig en særdeles bred viden om kaffe, et stort indblik i kaffevaner og den stigende interesse i kvalitetskaffe og ikke mindst kapselmaskiner.
Danmarks største udvalg

Med KaffeKapslen.dk ville jeg skabe en webshop, som er 100% dedikeret til kapselkaffe. Derfor har jeg valgt at forhandle de varianter, som er tilgængelige på det danske marked til de 6 største kapselsystemer: Nescafé Dolce Gusto, Senseo, Nespresso®, illy/FrancisFrancis, Caffitaly og Tassimo.

Mit mål har været at skabe en nem og overskuelig webshop med et bredt sortiment af kaffekapsler, kaffekapselmaskiner og tilbehør. Det er vigtigt, at man kan finde alt, hvad man behøver til sin maskine, og vi prøver løbende at sammensætte gode tilbud

Loading...