Kunde cases

Carlab

Lidt om vores arbejde for Carlab

En webshop med ca. en halv million SKU numre er en krævende opgave. – Også for selv det bedste Magento hus. vConnect og Carlab’s samarbejde bærer meget præg af en balance mellem udforskende udvikling samt stor import/vare synkroniserings opgaver. Derudover at der været mange opgaver inden for generel vedligeholdelse og optimering af hjemmesiden. Magento shoppens komplekse setup inkluderer funktioner som Embedded ERP, Mirasvit Sphinx Search Ultimate, Asynkron reindeksering og cache med flere. En af Hertzners absolut største dedikerede servere ligger til grund for hosting af hjemmesiden, hvilket kunderne nemt oplever på siden. vConnect har assisteret Carlab med opsætning, optimering samt stået for den daglig monitorering og vedligeholdelse af serveren.

Om Carlab

Carlab.dk er en webshop, som sælger biludstyr til biler. Du kan købe alt lige fra reservedele og til bilpleje.
Carlab fungerer således, at du kan indtaste din nummerplade, dit bilmærke og model og bliver så præsenteret for alle produkter, som passer til lige netop din bil.

ErgoPartner

Lidt om vores arbejde for Ergopartner

Ergopartner’s webshop er en krævende Magento Webshop grundet deres ” Bundle ” produkt setup, som er et setup der hjælper kunderne til hurtigt at navigere ind på det produkt, som har den rette farve, eller funktion. Siden benytter sig ligeledes af 3. part program kaldet Clerk, der hjælper med søgningen og sidens intelligente indholdsvisning. Udover den daglige drift og vedligeholdelse af hjemmesiden, har vConnect også lavet en special udviklet frontend extension, hvor man gennem interaktion når frem til relevante artikler, videoer samt en flot præsentation og promovering af shoppens passende produkter.

Om Ergopartner

ErgoPartner.dk er Danmarks største speciafirma indenfor ergonomisk optimering af kontorarbejdspladsen, de har mere end 15 års erfaring indenfor området. Deres arbejde går ud på, at sælge ergonomiske produkter og indrette hundredevis af arbejdspladser ergonomisk korrekt.

Coolkondom

Lidt om vores arbejde for Coolkondom

Coolkondom og vConnect’s samarbejde går mange år tilbage, og vi har gennemgået en del redesigns af Coolkondom’s hjemmeside igennem årene. Deres hjemmeside benytter sig af forskellige søge samt intelligent indholdsvisnings systemer, der gør siden kompliceret at arbejde med. Der bruges Mirasvit Sphinx Search Ultimate, som vi implementerede i foråret 2018, som gik ind og erstattede Clerk på den danske del af webshoppen og InstantSearch+ som blev brugt på den svenske del. Der er benyttet mange forskellige ressourcer på at optimere shoppen i henhold til søgemaskinerne. Udover dette er der blevet lavet en del eksterne feeds og kampagner.

Om Coolkondom

Coolkondom.dk er en webshop som sælger et bredt udvalg af kondomer. Da mange folk synes det er pinligt, at købe kondomer i fysiske butikker, har de fundet en løsning på dette og sælger derfor kondomer online.

Greensquare

Lidt om vores arbejde for Greensquare

I samarbejde med kundens allerede eksterne webshop designer, lavede vi et fuld redesign af deres side. Der er blevet lavet intelligent indholdsvisning baseret på de sessions der har været på siden og via cookies. Dette betyder at den besøgende bliver præsenteret for nyt indhold hver gang de besøger siden. Derudover er shoppen integreret med en af de største E-mail programmer, MailChimp samt Campaign Monitor.

Om Greensquare

Green square Copenhagen er en webshop som sælger antikviteter, derudover har de også et showroom, hvor møblerne bliver præsenteret på bedste vis. I starten solgte de primært til danske og tyske kunder, men er efterhånden blevet mere internationale og har nu en voksende international kundegruppe.

Tinymobilerobots

Lidt om vores arbejde for TinyMobileRobots

For TinyMobileRobots har vi udarbejdet en B2B webside i Wordpress. TinyMobileRobots ønskede en side hvor de på bedst mulig måde kunne præsentere deres produkter til virksomheder. Temaet er nøje udvalgt i samarbejde med Bertel fra TinyMobileRobots, hvor der blev lagt vægt på et nemt og overskueligt design. Derudover er der sat Cookiebot op. Vi har også rådgivet i hvilken server der ville være bedst og mest optimal for sidens behov.

Om TinyMobileRobots

Tinymobilerobots.com er en virksomhed som specialisere sig i høj præcision, pålidelige udendørs robotter, der udfører mærkning og målrettethed. De er specialiseret i landmåling med sin millimeter-præcise, og de implementerer nu den præcision i et udendørs miljø.