Kunde cases

Kaffekapslen

Lidt om vores arbejde for Kaffekapslen

Gennem et velfungerende samarbejde over de seneste 4 år, har vi udviklet samt optimeret Kaffekapslen’s Magento webshop på flere forskellige fronter, med stor succes. Vi har derudover hjulpet Kaffekapslen med lanceringen af deres hjemmeside, i andre europæiske lande. Der er også blevet opsat Embedded ERP samt andre udvidelser på deres moduler. Hele hjemmesiden, Kaffekapslen.dk har ligeledes fået et gennemgående check omkring custom cart og checkout, som i sidste ende tilgodeser de sikkerhedsaspekter og værdier som Kaffekapslen har haft, for at sikre kunderne, når de handler på hjemmesiden. Derudover er der blevet lavet ”Custom filtrering” på deres forskellige kategorisider, med redigerebare ikoner, dynamisk side titler og implementeret Mirasvit spinx search ultimate extension. Det seneste år har vi arbejdet på et større optimeringsarbejde på Kaffekapslens hjemmeside, dette er både af frontenden, databasen samt et tjek af server niveauet. Dette har resulteret i et resultat vi hos vConnect er stolte af. Ser vi på hjemmesidens samlede score på siden GT Matrix, som er et værktøj der hjælper med punkter hvor siden kan opdateres, er denne helt i top. First Load på siden ligger på mellem 80-100 ms. Hvor google anbefaler at ens side ligger på maksimum 200. Vi er meget glade for det arbejde vi laver sammen med Kaffekapslen og håber at samarbejdet fortsætter i lang tid endnu.

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk er nordens største forhandlere af kaffekapsler og har leveret mere end 50.000.000 kapsler i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.
Det hele startede i et lille lagerlokale, men nu er deres lager vokset til dobbelt størrelse, og i 2016 modtog de en Gazelle-pris.

Sharkgaming

Lidt om vores arbejde for Sharkgaming

Med specialkonfigurerede computere, brugt af de bedste E-sportsudøvere og teams i verdenen stiller Sharkgamings hjemmeside også meget høje krav. Magentoshoppen har et indbygget feature på produktsiden, der gør det muligt for Sharkgaming’s kunder at special bygge deres næste computer, direkte på hjemmesiden og med stor fokus på mersalg, har denne side været meget krævende. Shoppen benytter sig ligeledes af en enorm detaljeret og tung grafik i form af billeder og video, så man på bedst mulig vis, vise computerne på deres shop frem. Hjemmesiden er specielt belastet omkring BlackFriday, CyperSunday og andre handelshøjtider har vi haft til opgave at opsætte og vedligeholde et avanceret multiserver setup, med flere Frontend servere og load balance. .

Om Sharkgaming

Sharkgaming.dk er leverandør af de bedste gamingsystemer. De producerer nogle af de vildeste systemer på markedet, med ansatte som er eksperter på hvert deres område. De er gået fra at være et lille ”lejlighedsprojekt” til et hovedsæde på 450 kvm og over 20 ansatte.

Greensquare

Lidt om vores arbejde for Greensquare

I samarbejde med kundens allerede eksterne webshop designer, lavede vi et fuld redesign af deres side. Der er blevet lavet intelligent indholdsvisning baseret på de sessions der har været på siden og via cookies. Dette betyder at den besøgende bliver præsenteret for nyt indhold hver gang de besøger siden. Derudover er shoppen integreret med en af de største E-mail programmer, MailChimp samt Campaign Monitor.

Om Greensquare

Green square Copenhagen er en webshop som sælger antikviteter, derudover har de også et showroom, hvor møblerne bliver præsenteret på bedste vis. I starten solgte de primært til danske og tyske kunder, men er efterhånden blevet mere internationale og har nu en voksende international kundegruppe.

Forsyning Helsingør

Lidt om vores arbejde for FH

Igennem deres Magento Shop, sælger de el-produkter. vConnect har stået for udviklingen af deres webshop. Dette har bl.a. inkluderet en special designet prisberegner, der giver kunderne et let overblik over det produkt der passer bedst til deres husstand. Ud over den daglige drift og vedligeholdelse har vConnect også implementeret en løsning, der gør at kunder der ikke har en mailadresse, stadigt kan modtage deres aftaler. I stedet for på mail, får de den leveret med posten. Samarbejdet med Forsyning Helsingør har været et helt nyt samarbejde fra begge parter, som har åbnet op for muligheder og løsninger der ikke før har fundet sted. vConnect har derudover opnået erfaring med forsyningsbranchen og dens udfordringer, mens Forsyning Helsingør har fået et mere dybdegående indblik i arbejdet med webshops.

Om Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør sørger for, at ”hverdagslivet for familien Helsingør kører”, når vi leverer el, vand og varme og sørger for, at affald og spildevand kommer godt væk

ChrisCopenhagen

Lidt om vores arbejde for ChrisCopenhagen.com

ChrisCopenhagen er en webshop der sælger kvalitets ure gennem en Magento webshop som vConnect har udviklet for dem. Shoppen indeholder omkring 5000 ure, og derfor er vedligeholdelse en vigtig faktor, her har vConnect hjulpet ChrisCopenhagen med daglig support af siden samt holdt den stabil og hurtig. vConnect har også i samarbejde med kunden arbejdet på det visuelle udtryk der er på hjemmesiden, samt gjort hjemmesiden bruger venlig for de, der besøger siden på deres telefoner.

Om Chris Copenhagen

ChrisCopenhagen.com er en webshop som sælger kvalitetes ure i hele verdenen. Deres filosofi er at deres ure skal være et smukt stykke håndværk så deres kunder vil bære dem stolt. Udover en webshop så sælger ChrisCopenhagen også deres ure i fysiske butikker i Danmark.