Serveradministration

Server opsætning og administration


Overvejer du at skifte hosting? Lever din shared-hosting løsning ikke længere op til dine forventninger omkring hastighed, oppetid m.m.? vConnect rådgiver dig gerne omkring dine muligheder indenfor hosting, så du får den løsning, der passer bedst til dine behov.En dedikeret løsning betyder, at du får din helt egen server, hvilket vil forbedre hastighed og oppetid på din webshop.
Hvis du vælger, at en dedikeret løsning er det rigtige valg for din webshop, så kan vi hjælpe dig med opsætning af serveren, flytning af din webshop til den nye server, samt løbende vedligehold af serveren og dens software.
En dedikeret løsning giver dig fuld sikkerhed for, at kun dine sites har adgang til ressourcerne på serveren.
Derudover kan du være sikker på, at der ikke bliver lavet opdateringer eller ændringer på serveren, uden at du har bestilt eller er informeret omkring dette.

Skal du bruge en mere sofistikeret løsning med flere frontend servere, load-balance og lignende, er det heller ikke noget problem, ligesom vi også har indgående erfaring med cloud løsninger, f.eks. Amazons AWS og Microsofts Windows Azure.


Vi er ikke en hosting virksomhed, og garanterer derfor ikke for oppetid, hastighed eller andet, men derimod din dedikerede webadministrator, som du kan bruge, i det omfang du ønsker.


Images

Pris

for opsætning af dedikeret server

5.000,00 kr

Kompatibel med:

"

Hvad vores kunder siger

Kontakt os

* Skal udfyldes