Facebook marketing

Ikke på lager

MÅNED 2.500,00 kr

Facebook annoncering for Webshops.


Du har en webshop og sælger nogle fantastiske produkter, som dine kunder elsker. Du ved også at der er mange flere i Danmark, Norden, Europa eller hele verdenen der kan blive glade for dine produkter. Du mangler ”bare”, at gøre disse personer opmærksomme på at du har lige det de søger… Eller lige det de IKKE ved de mangler. Så hvordan kan du få flere salg i din webshop?


Hvorfor Facebook Annoncering?


Med Facebook annoncering kan vi hjælpe dig til at nå din målgruppe på Facebook og Instagram. Facebook er nemlig verdens største sociale platform med mere end 1 mia. personer der logger ind på Facebook. HVER. ENESTE. DAG!


Vi kan nå alle i din målgruppe på Facebook. Hvis ikke alle, så er det i hvertfald meget tæt på, da næsten alle er på Facebook!


Med det rigtige indhold vist på det rigtige tidspunkt kan vi give dig flere salg i din webshop. Hver gang du logger ind på Facebook, lægger et billede op eller interagerer med et brand, bliver Facebook systemet klogere. Den lærer dig bedre at kende. Lige præcis den data er utrolig vigtig, da den hjælper os til at finde de personer der betyder allermest for din virksomhed. Når vi finder din målgruppe kan vi tiltrække ny og relevant trafik til din hjemmeside, og skaber flere salg og loyale tilbagevendende kunder.


Hvordan hjælper vi jer til at opnå jeres mål?


Vi finder jeres mest værdifulde målgruppe og viser dem spændende annoncer, der får dem til at klikke og købe jeres produkter.


Sådan fungerer vores arbejdsproces:

1. kampagne strategi

Efter at have gennemgået jeres virksomhed, produkter og værdier med jer kan vi lave en kampagnestrategi. Denne strategi er tilrettelagt efter jeres mål.


2. Udvikling og oprettelse af kampagner

Baseret på kampagnestrategien udvikler vi kampagnerne og sørger for at de skiller sig ud i nyhedsstrømmen på Facebook og Instagram.


3. Test og optimering

Herefter sørger vi for at teste, administrere og optimere jeres kampagner så vi giver jer de bedste resultater


4. Rapportering og optimering

Vi gennemgår jeres resultater og vi lægger en plan for næste måneds kampagner.


Hvis du kunne tænke dig, at høre mere vil vi rigtig gerne tage en uforpligtende snak med jer om hvordan vi kunne samarbejde. Blot udfyld kontaktformularen herunder, eller tryk her og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Facebook marketing for webshops
Compatibility Nej
Second Price Nej
Second Price Text Nej
Third Price Nej
Third Price Text Nej
Orderform
Price Per Unit MÅNED
Discount price Nej
Product discount info Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Facebook marketing

Product tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kompatible med:

Pris (inkl. installation):

MÅNED 2.500,00 kr

Kontakt os

* Krævede Felter

 

Ring Til Os

+45 78754085

 

Vores E-mail

kontakt@vconnect.dk
 

Find svar

 

Loading...