Import/Export

På lager

FOR EN TYPISK PRODUKT IMPORT 10.000,00 kr

vConnect har over det sidste år deltaget i et stort antal import/eksport opgaver samt synkronisering af lagerbeholdning og ordrer med 3. parts systemer.


Vores arbejde med disee opgaver har givet os de nødvendige erfaringer og ressourcer til at etablere denne nye service, som vi mener, at der er stor efterspørgsel efter på markedet i dag.


Flere og flere webshops benytter sig helt eller delvist af dropshipping, hvor de ikke selv ligger inde med den fysiske vare. Når ordrerne kommer igennem deres system, bliver de sendt videre til de respektive producenter, som derefter står for leveringen.

Ligeledes ser vi flere og flere mindre webshops benytte sig af delt lager eller lagerhoteller, hvor selve håndteringen af varerne samt opdateringen af lagerstatus altså ikke gøres af webshoppen selv.

De fleste leverandører og lagersystemer tilbyder deres data til webshopene i CSV, XML eller realtime feed gennem API eller webservices, og det efterlader webshopene med et behov for at få dette importeret og vedligeholdt i deres shopsystem.

På grund af vores store erfaring med import/eksport projekter, starter vi aldrig helt fra bunden med en ny opgave, da der altid er noget af selve ’motoren’, der kan genbruges, og derfor kan vi også tilbyde dig både en professionel service og en god pris.

Import and export service for your webshop

Compatibility
Second Price Nej
Second Price Text Nej
Third Price Nej
Third Price Text Nej
Orderform
Price Per Unit FOR EN TYPISK PRODUKT IMPORT
Discount price Nej
Product discount info Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Import/Export

Product tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kompatible med:

Pris (inkl. installation):

FOR EN TYPISK PRODUKT IMPORT 10.000,00 kr

Kontakt os

* Krævede Felter

 

Ring Til Os

+45 78754085

 

Vores E-mail

kontakt@vconnect.dk
 

Find svar

 

Loading...