SSL på din webshop

På lager

5.000,00 kr

3.500,00 kr

Da google i juli 2014 annoncerede, at de vil begynde at vægte webshops (og sites) højere, såfremt de bliver loadet gennem HTTPS (SSL certifikat), besluttede vi os for, at tilbyde dette som en service.
Efter at have lagt SSL certifikat på den første håndfuld webshops, har vi opbygget en indgående viden om, hvordan man omskriver HTML, CSS og forskellige Javascripts, så de bliver kompatible med det nye HTTPS set-up og de krav der følger med.


Den proces kan være ganske omstændelig, da der er rigtig mange faktorer der spiller ind, og mange elementer og funktioner der skal omskrives så de overholder SSL reglerne.


På trods af dette har vi valgt at tilbyde SSL projekter til en fast pris der aftales før projektet sættes i gang, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at kende udgiften før de sætter projektet i gang.


Du kan læse mere om googles SSL certifikat tiltag her: http://www.version2.dk/artikel/google-vil-prioritere-https-sider-i-soegeresultater-68099


Vil du med på SSL-vognen som ”first-mover”, og få glæde af de nye google tiltag før din konkurrent? Så kontakt os for en uforpligtende snak.

Spar besværet, og lad os sætte din webshop op til SSL
Compatibility
Second Price Nej
Second Price Text Nej
Third Price Nej
Third Price Text Nej
Orderform
Price Per Unit Nej
Discount price Nej
Product discount info Nej

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SSL på din webshop

Product tags:

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

Kompatible med:

Pris (inkl. installation):

5.000,00 kr

3.500,00 kr

Kontakt os

* Krævede Felter

 

Ring Til Os

+45 78754085

 

Vores E-mail

kontakt@vconnect.dk
 

Find svar

 

Loading...