e-commerce

Ergopartner Magento Migration

<2s average page load time
reduced to under 2 secs
98% score on Google
PageSpeed Insights
100% custom design
3 months delivery time

Om Ergopartner

Ergopartner specialisere sig i ergonomiske løsninger og tjenester til kontoret på arbejdspladsen. Deres mål er at hjælpe med at skabe et sundt arbejdsmiljø på kontoret, hvilket fører til at reducere sygefravær forårsaget af gentagne stressskader og andre arbejdsrelaterede skader. Hjemmesiden fokuserer på at sælge ergonomiprodukter kombineret med fremragende rådgivning. Deres salg er hovedsageligt til B2B kunder. 

Highlights
Migrering fra Magento 1 til Magento 2 Nyt, moderne design Adfærdsanalyse
Skræddersyet løsning til visning af grupperede produkter Implementering af teknisk SEO (canonical links, struktureret data m.m.) Optimering af bruger oplevelsen
Klaviyo integration til Magento 2 Responsivt design Implementering af Google Analytics og Google Tag Manager

Ergopartner havde en eksisterende Magento 1 webshop, hvorfra vi havde mulighed for at indsamle og analysere brugeradfærds data og sidens performance, begge viste os hvor vi kunne forbedre oplevelsen for slutbrugeren for at forbedre sidens brugeroplevelse og konverteringsrate.

Udfordringen

Ud fra analyserne kunne vi se et par overordnede problemer med det ekisterende design. En af dem var at designet var en del forældet og ikke længere stemte overens med hvad kunderne forventede. Der var også plads til forbedringer på mobilversionen. Derudover skulle vi også kode en custom løsning til grupperede produkter således at produkterne kunne vises som kunden ønskede det; som forskellige pakker der kan købes individuelt. Og selvfølgelig skulle der laves en migration af produkt data fra Magento 1 til Magento 2.

Result

Vi har sammen med Ergopartner holdt tæt kontakt vedrørende det nye design og kommet frem til et flot, professionelt og optimeret design. Som det kan ses længere nede på siden, er vi nået langt siden 'Version 1'. Nogle af de ting, der er værd at nævne her, er den optimerede header og at der på den nye produktside er en synlig pris, når man åbner produkt siden, hvilket ikke var tilfældet i det gamle design. Vi arbejder løbende på optimering af siden og nye features til Ergopartners Magento 2 webshop.

Før

Efter

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Custom add-to-cart functionality

On the category pages, we developed an easy to navigate functionality that enables users to manage and add product quantity in real-time, right from the category page, without any page reload.

Anmeldelser

More Cases:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.