1. Hvad er forskellen mellem Store Locator, Pickup Locator og afhentning i butik

  Hvad er forskellen mellem Store Locator, Pickup Locator og afhentning i butik

  Coronavirus-pandemien vil sætte et stort præg på vores historie. Vi kan sikkert konkludere, at verden er blevet opdelt i 'før' og 'efter'. Folk fik nye vaner, og deres forbrugsadfærd blev også ændret. Pandemien blev en katalysator for den medrivende vækst af e-handel, mens "Digital" og "Kontaktløs" blev synonymer med "Sikker".
  Nye 'post-pandemiske' kunder føler sig mere sikre på at købe online end tidligere. Desuden er deres forventninger til købsoplevelsen ikke længere differentieret af offline/online salgskanaler, og de forventer at få de samme tjenester på højt niveau, uanset om de bestiller på hjemmesiden eller i en fysisk butik. Den populære, før pandemien, 'Omnichannel'-trend blev et 'must have' i den i "efter-Corona" tiden.
  I dag vil vi gerne skrive lidt om en af ​​de mest populære omnichannel-oplevelser, som du kan bruge til din virksomhed, de forskellige muligheder for fysisk afhentning; Store Locator, In-Store Pickup Delivery og Pickup Locator på din hjemmeside.


 2. Top sikkerhedspraksis i Magento og hvordan man implementerer dem

  Top sikkerhedspraksis i Magento og hvordan man implementerer dem

  Iforestil dig at lade døren stå åben til din butik efter lukning eller. Eller ikke installere nogen sikkerhedsforanstaltninger, såsom et alarmsystem, hvis nogen forsøger at bryde ind i din butik. Det ville du nok ikke gøre.
  Hvis du har en online butik, er der også nogle sikkerhedsforanstaltninger, du bør tage, for at holde din butik og dine kunders data sikre. Faktisk burde det være en af ​​dine topprioriteter.
  Magento er en meget kraftfuld open source platform – men som med enhver anden platform er den ofte målrettet mod serverangreb, kreditkort skimming, cross-domæne scripting, fjernudførelse af kode osv.
  Selvom der ikke er nogen måde at eliminere alle sikkerhedsrisici, er der trin, du kan tage for at gøre din butik til et mindre sandsynligt mål. Denne artikel vil dække de bedste bedste fremgangsmåder, du bør følge. Artiklen er baseret på vores mange års erfaring og på Adobes security best practices gui


 3. Hvorfor er det vigtigt at opgradere din Magento 2 webshop?

  Hvorfor er det vigtigt at opgradere din Magento 2 webshop?

  Magento 2-opgradering er en nødvendig procedure for at holde dit projekt sikkert og opdateret med de nyeste funktioner, som Adobe har udviklet til platformen.


 4. Magento 2.3 End of Life

  Magento 2.3 End of Life

  Magento 2.3-udgivelseslinje blev offentligt tilgængelig i 2018 og siden 2020 har den haft parallel understøttelse med 2.4-linje. Magento leverer løbende nye versioner for at forbedre funktionerne, forbedre sikkerheden og understøtte teknologiopdateringer. Det betyder, at nogle gange når versioner "End of Life" (EOL).


 5. Magento 2.4.5 udgivelse – Hvad er nyt?

  Magento 2.4.5 udgivelse – Hvad er nyt?

  The Magento 2.4.5 version is here! It is a huge release, so we dived into the release notes to bring you the most important highlights of this release.


 6. 2022 vConnect Recap - Sikke et år det har været

  2022 vConnect Recap - Sikke et år det har været

  2022 har hidtil været et spændende år for vConnect!

  Her er opsummeringen af ​​de mest spændende højdepunkter i det forløbne år.


 7. Black Friday 2020; hvad man kan forvente, og hvordan man forbereder sig

  Black Friday 2020; hvad man kan forvente, og hvordan man forbereder sig

  Ferieudsalgssæsonen uden overdrivelse kan kaldes den vigtigste periode inden for e-handel.


 8. Hvilken Magento Frontend skal du vælge?

  Hvilken Magento Frontend skal du vælge?

  There are many Magento frontends to choose from, but which one is the right choice for you? We break down the most popular choices for you here and compare them to each other.


 9. 5 nyttige tips til din webshop

  5 nyttige tips til din webshop

  5 nyttige tips til din webshop i 2022! Gode tips til at øge din konverteringsrate og fastholde dine kunder.


 10. Langsom Magento og hvordan du løser det

  Langsom Magento og hvordan du løser det

  Vi kommer her med 8 af de mest almindelige fejl vi støder på når vi ser langsomme Magento sider, samt hvordan fejlene fikses.


 11. Webshop hastighed: Hvorfor det er vigtigt for din online success

  Webshop hastighed: Hvorfor det er vigtigt for din online success

  Mange faktorer på din webshop kan påvirke indlæsningstiden; filstørrelser, server/host, ineffektiv kode, for mange plugins. Vi kommer her med de vigtigste grunde til at du skal have en optimeret og hurtig webshop