e-commerce

Magento Udvikling

+

Års erfaring

+

Tilfredse kunder

+

Succesfulde projekter

+

Dygtige Eksperter

​​Skræddersyede Magento 2 løsninger 

Magento er en af de største og mest robuste open source-e-handelsplatforme på markedet. Uanset om du allerede har en webshop på Magento 2 eller Adobe Commerce, overvejer at migrere eller starte en ny webshop på Magento 2, så er det afgørende at have en pålidelig og dygtig udviklingspartner for at maksimere potentialet af platformen.

Som Magento specialister med mange år i branchen, kan du være sikker på at vi altid leverer webshop efter bedste praksis og altid yder den sparring og rådgivning du har brug for.

Profesionelle eksperter

vConnects 20+ Magento-certificeringer indikerer en dybdegående forståelse og kompetence med platformen.

Skræddersyede løsninger

Da ingen to online forretninger er ens, tilbyder vi skræddersyede løsninger der passer til den enkelte forretning.

Løbende brugeruddannelse

Vi bestræber os på at uddanne vores kunder til at forstå de unikke muligheder, som Magento tilbyder. Hver beslutning skal være informeret og til fordel for vores kunder.  

Bevist erfaring

vConnects omfattende kunde portefølje strækker sig over forskellige sektorer. Denne historik beskriver vores erfaring med at udvikle – og supportere – et bredt udvalg af websites.  

Hvorfor vConnect skal være dit Magento Udviklingshus

Med mere end et årti i branchen, hvor vi har specialiseret os indenfor Magento, har vi den ekspertise der skal til for at du kan opnå succes med din Magento Webshop. Fra projektstyring til implementering af avancerede funktioner, er vi en pålidelig partner, så du kan koncentrere dig om at være en dygtig e-købmand. 

Vi er ikke kun dine udviklere; vi tilbyder også konsultation inden for din online forretning, webtilgængelighed og digital markedsføring, hvis du ønsker det. Enten som din komplette 360-graders partner eller i samarbejde med dine eksisterende teams af interne eller freelance medarbejdere.

Vores Magento 2 Udviklingsservices

Med fokus på kvalitet, sikkerhed og en brugervenlig oplevelse tilbyder vi skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke behov.

Opgradering af Magento Platform

Magento udgiver løbende nye versioner, og det er vigtigt at holde sig opdateret for at øge sikkerheden af din webshop og for at nyde godt af de mange nye funktioner og forbedringer.

Magento Integrationer

Vi integrerer din Magento til 3.partssystmer såsom ERP-programmer, marketingplatforme, CRM, PIM og andre systemer. Dette optimerer datadeling, ordreadministration og kundeoplevelsen for en mere effektiv og problemfri drift.

Migration til Magento

Uanset din nuværende platform, sikrer vi at du kan migrere over til Magento uden tab af dine data.

Strategisk konsultation

E-handelsverdenen er dynamisk, og det kan være udfordrende at afgøre, hvilke implementeringer og opgaver der skal prioriteres. Vi er klar til at støtte dig med udviklingen af din online forretningsstrategi – både på kort og lang sigt.

Magento Hosting

For at maksimere potentialet i Magento er det afgørende at have en solid hosting. Når du vælger os til at hoste din Magento, får du en dedikeret løsning, der ikke begrænser din vækst.

Udvikling af Magento extensions

Hvis du har behov for nye funktioner til frontend eller adminpanelet, skræddersyr vi dem efter dine præferencer og krav. Ved at udvikle skræddersyede moduler kan du være sikker på, at de opfylder dine specifikke ønsker – uden unødvendig fyld fra funktioner, du ikke har brug for..

Online Markedsføring

Vil du maksimere dine vækstmuligheder på din Magento webshop, hjælper vi dig også med online markedsføring og SEO. Ved at samle alle services ved os, er du garanteret et setup der kan skabe momentum i din online forretning.

De stoler på os

Er Magento det rette for min forretning? 

Magento er en robust open-sourceplatform, der tilbyder enorm fleksibilitet og skalerbarhed. Platformen er kendt for at tilbyde muligheder for skræddersyning, som mange andre platforme ikke kan.

Vi anbefaler Magento til ambitiøse, større forretninger, der kræver fleksibilitet, skalérbarhed og funktionalitet.  

Vi anbefaler Magento til virksomheder, der: 
 • Har mere end 500 webshop-produkter
 • Kræver flere webshops, domæner og sprog
 • Stiller høje krav til shoppens funktionalitet
 • Har et fleksibelt budget til at håndtere vedligeholdelse, hosting og opdatering af deres webshop. 
 • Er ambitiøse og ønsker at vækste

Magento Fordele

1. Skalérbarhed & Fleksibilitet  

Magento gør det nemt at udvide webshops i takt med din forretning, da platformen håndterer store produktkataloger og høj trafik uden at gå på kompromis med hastigheden. Med Magento 2's udvidelser og strømlinede design får hver butik imponerende tilpasningsmuligheder og udvidede funktioner, der matcher dens unikke behov.

2. Rigt Udvalg af Funktioner

”Ud af boksen” leverer Magento et omfattende udvalg af funktioner, herunder kraftfuld produktadministration, avanceret prissætning, understøttelse af flere webshops, stærke SEO-evner og mere. Derudover er der et stærkt økosystem og Adobe Marketplace har lige nu 4,351 extensions. 

3. Multi-store support 

Sprogversionering, katalog, valuta og priser styres nemt fra ét Admin Panel med Magento. En stor fordel for webshops der har flere sprog, brands og domæner.

Hvad du kan forvente af vConnect

Vi dedikerer os til at have indgående kendskab til din forretning – det gør os nemlig i stand til at levere den bedste rådgivning og udvikle løsninger der matcher dine forretningsbehov. Sammen med dig, holder vi løbende møder, hvor vi gennemgår ønsker, visioner og prioriteringer, så strategien kan lægges herefter.

Med os får du:

 • En webshop der er udviklet efter bedste praksis
 • En stabil og sikker online forretning 
 • Designs der er skræddersyet til dit brand
 • 100% GDPR-kompatibelt site
 • Ekspert rådgivning og sparring
 • En webshop der er hurtig og som leverer en god brugeroplevelse

Priser for Magento udvikling

Priserne for Magento-udvikling varierer afhængigt af flere faktorer, herunder omfanget af tredjepartsintegrationer og krav til funktionalitet og design. Vi indleder altid processen med en omhyggelig "discovery"-session, hvor vi sammen gennemgår alle opgaver, prioriteringer og visioner for din webshop. Efterfølgende modtager du en detaljeret estimering af opgaven eller projektet. Din projektleder vil løbende holde dig opdateret om opgavernes status, så du altid er informeret om fremskridtet og det tidsforbrug, der er involveret.

Vil du høre mere?

Skriv til os for at booke et uforpligtende møde og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med vores Magento services

Anmeldelser