Skræddersyet eCommerce-udvikling

En stærk ehandelspartner

Hold momentum i din forretningsstrategi med skræddersyede eCommerce-løsninger til Magento og Shopware 

vConnects team af certificerede fagfolk tilbyder skræddersyede services og handlingsorienteret vejledning. Hvis du er en ambitiøs webshop-ejer, der ønsker at udvide - og optimere - din online shopping-platform, er vi din partner på forkant med e-handelsstrategier.

Hvorfor vConnect Er Din ehandels-Specialist

Med mere end 10 års erfaring gør vConnect eCommerce nemt. Er du ved at bygge et nyt site eller migrerer et til Magento eller Shopware? Leder du efter en online forretningspartner til at etablere din webshop? Vores team af dedikerede professionelle løser selv de mest komplekse eCommerce-projekter, så du kan fokusere på det, der betyder mest: at drive din daglige forretning. 

vConnect eCommerce-services

Uanset om du har brug for at bygge et nyt website, skalere din eCommerce-forretning eller finde en ny webshopudbyder, har vConnect-teamet den erfaring der skal til for at udvikle skræddersyede eCommerce-løsninger til Magento 2 Open Source, Adobe Commerce og Shopware 6.

Med millioner af eCommerce-virksomheder online, har du brug for et professionelt site, der skiller sig ud af de rigtige årsager. Med vConnect, en førende leverandør af Magento- og Shopware-løsninger, baner vi vejen og forbinder dig til dine potentielle kunder.

  

Hvorfor du har brug for eCommerce-udvikling

U/X betyder noget

Det handler om mere end æstetik: Fremragende brugeroplevelse vil konvertere leads, øge salget, forbedre betalingsprocesser og forbedre webstedets funktionalitet.

Forbedret organisk trafik

Undervurder ikke vigtigheden af SEO. Dit websteds tekniske SEO påvirkes kraftigt af korrekt eCommerce-udvikling. Når det håndteres korrekt, har dit site en bedre chance for at opnå organisk trafik.

Skil dig ud fra mængden

Hvis dine konkurrenter mangler de vigtigste nøgleelementer, så brug eCommerce-udvikling til at bygge en endnu stærkere navigation og et æstetisk tiltalende site for at overhale dine konkurrenter.

Sikkerhed er afgørende

Tillid er afgørende i eCommerce. Med et stigende antal dataindbrud har du brug for et team, der beskytter følsomme kundedata med state-of-the-art sikkerhedsmetoder

Nå en global base

Med problemfri transaktioner og bekvem UX giver eCommerce onlineforretninger mulighed for at skalere, mens de transcenderer geografiske grænser.