e-commerce

Kaffekapslen Hyvä implementation

<2s Gennemsnitlig sideindlæsningstid
reduceret til under 2 sek.
98% score i Google
PageSpeed Insights
100% Skræddersyet design
3 måneders Leveringstid

Om Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk er Nordens største leverandør af kaffekapsler og leverer i øjeblikket kaffekapsler til Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien, Irland, Storbritannien og Spanien. Vi har arbejdet sammen med Kaffekapslen siden 2015, og vi er stolte og glade for at have haft en spændende rejse sammen. Sammen har vi lanceret 8 nye hjemmesider til det europæiske marked og arbejdet på mange innovative projekter.

Highlights
Strømlinet Hyvä Implementering Skræddersyet løsning til grupperede produkter Implementering af teknisk SEO
Optimeret brugeroplevelse Relewise integration til Magento 2 Nyt, moderne design
Bestået score i Google Page Speed Brugerdefinerede datamodeller til integration med Azure Service Bus Opgradering af Magento-version

About Kaffekapslen

Kaffekapslen.dk is the Nordic region's largest coffee capsule supplier currently operating and delivering coffee capsules to Denmark, Norway, Sweden, Germany, Austria, Switzerland, France, Netherlands, Belgium, Ireland, UK and Spain. We have worked successfully with Kaffekapslen since 2015 and we are proud and happy to have had an exciting journey together. Together we have launched 7 new websites for the European market and worked on many innovative projects.

Udfordringer

For Kaffekapslen har det altid været vigtigt at have en hjemmeside der loader lynhurtigt- både for SEO og konverteringsrate og for at give den bedste brugeroplevelse til deres kunder. Kaffekapslen har brugt en masse tid siden migreringen fra Magento 1 til Magento 2 på at optimere deres frontend, men kunne aldrig rigtig opnå de resultater, de ledte efter med Magento Luma-theme. Indlæsningstiden på hjemmesiden var en stor frustration for kunden, og vi ønskede at give Kaffekapslen en løsning, der oversteg deres forventninger.

Løsninger

Vi har på det seneste været ret hypede omkring Hyvä-theme (og med god grund). Så da Kaffekapslen for nylig arbejdede på et nyt design i forbindelse med deres helt nye visuelle identitet, gav det bare mening for os at anbefale at implementere deres nye design med Hyvä. Kaffekapslen har altid brugt meget tid på at optimere alle dele af deres Magento webshop, herunder sidehastigheden. Det viste sig at være en rigtig god idé at anvende Hyvä, da deres hjemmeside har opnået fremragende sidehastighedsresultater. Som vi kan se i deres Google Analytics-rapport, faldt den gennemsnitlige sideindlæsningstid, da Hyvä blev uploadet den 15. september, og igen i oktober, da vi uploadede et par tweaks, ramte de konsekvent et gennemsnit på under 2 sekunder!

Hyvä Theme Resultater

Der er en stærk kontrast til de tidligere designimplementeringer, vi har lavet med Kaffekapslen. Hastighedsscoren var meget lav og krævede vores teams hårde arbejde med at rydde op i Luma-theme, og endnu mere - at forsøge at optimere frontend-koden yderligere.

Ud over de flotte resultater, vi opnåede på sideindlæsningstiden, udvidede og tilpassede vi også funktioner for at opfylde Kaffekapslens e-handelsbehov og -ønsker. Samtidig foretog vi også en grundig oprydning af ubrugte tredjepartsmoduler i forbindelse med opgraderingen af Magento til 2.4.4 for korrekt at afinstallere vendor-bundled extensions, som aldrig blev brugt på sitet.

Skræddersyet add-to-cart-funktionalitet

På kategorisiderne udviklede vi en letnavigeret funktionalitet, der gør det muligt for brugerne at administrere og tilføje produktantal i realtid, direkte fra kategorisiden, uden at siden skal genindlæses. Det gør det nemmere for kunderne at købe hurtigt og i store mængder uden at skulle åbne hver enkelt produktside.

Vi besluttede at implementere denne funktion med GraphQL i stedet for standard Ajax for at reducere tiden, det tager at lægge et produkt i indkøbskurven. Denne ændring til GraphQL fjernede næsten et halvt sekund fra operationens behandlingstid.

Custom add-to-cart functionality

On the category pages, we developed an easy to navigate functionality that enables users to manage and add product quantity in real-time, right from the category page, without any page reload. This makes it easier for customers to quick-buy and bulk-buy without having to open each product page individually.

We decided to implement this functionality with GraphQL, instead of the default Ajax, to decrease time of adding product to the cart.This change to GraphQL removed almost half a second from the operation processing time.

Vil du høre, hvordan vi kan implementere Hyvä for dig?

Hyvä Theme er en ny, moderne frontend til Magento 2. Hvis du har en langsom og gammel Magento-frontend, kan vi hjælpe dig med at opnå gode resultater med en Hyvä-implementering.

Anmeldelser

More Cases:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.