ErgoPartner

Om Ergopartner

ErgoPartner.dk er Danmarks største speciafirma indenfor ergonomisk optimering af kontorarbejdspladsen, de har mere end 15 års erfaring indenfor området. Deres arbejde går ud på, at sælge ergonomiske produkter og indrette hundredevis af arbejdspladser ergonomisk korrekt.

Lidt om vores arbejde for Ergopartner

Ergopartner’s webshop er en krævende Magento Webshop grundet deres ” Bundle ” produkt setup, som er et setup der hjælper kunderne til hurtigt at navigere ind på det produkt, som har den rette farve, eller funktion. Siden benytter sig ligeledes af 3. part program kaldet Clerk, der hjælper med søgningen og sidens intelligente indholdsvisning. Udover den daglige drift og vedligeholdelse af hjemmesiden, har vConnect også lavet en special udviklet frontend extension, hvor man gennem interaktion når frem til relevante artikler, videoer samt en flot præsentation og promovering af shoppens passende produkter.

  • Siteoptimering
  • Visuel udvikling
  • Design
  • Specialudviklede moduler
  • Avanceret søgning
  • Daglig support
  • Teknisk koncept udvikling
"

Hvad vores kunder siger

Vi valgte at starte samarbejde med vConnect, da vi havde brug for en mere fleksibel samarbejdspartner end vores daværende. Det har vist sig at være et godt skifte. Det er nemt at arbejde sammen med Melissa og Thomas. De er begge meget erfarne indenfor Magento, som vi arbejder med, og har en god forståelse for de udfordringer vi står med som webshop-ejer. Er der ting de ikke selv kender til, finder de hurtigt svar blandt deres erfarne programmører og samarbejdspartnere. Der er styr på hvad timerne bruges til, og det giver en tryghed når vi sætter nye opgaver i søen. Melissa er god til at holde fast i opgaverne. Kræver opgaverne et opkald til vores 3. parts samarbejdspartnere, tager hun også meget gerne denne dialog. Det er en virkelig stor hjælp. Noget der også er vigtigt for os, når vi vælger vores samarbejdspartnere, er at de er proaktive. Også her er vConnect gode til at få øje på ting der kan optimeres, og kommer gerne med forslag til det. Vi er meget glade for samarbejdet med vConnect.

Suzanne Olsen - Web-ansvarlig, ergopartner.dk