Hvorfor er din webshop hastighed vigtig

Hvad er webshop load tid?

Webstedets indlæsningstid betyder den tid, det tager for en webside at indlæses fuldt ud på skærmen. Dette gælder alt indhold, f.eks. Videoer, tekst og billeder. For at sige det meget enkelt; webstedets indlæsningstid fortæller os, hvor hurtigt en webshop indlæses - og kan tages i brug.

Mange faktorer på din webshop kan påvirke indlæsningstiden; filstørrelser, server/host, ineffektiv kode, for mange plugins. Vi kommer her med de vigtigste grunde til at du skal have en optimeret og hurtig webshop

1. SEO – Webshop hastighed påvirker Googles ranking

I 2010 meddelte Google, at din websides hastighed direkte vil påvirke din webstedsrangering. Sidehastigheden refererer til den tid, en besøgende skal vente, indtil din siden er fuldstændigt indlæst. Google ser på, hvordan du klarer det i forhold til dine konkurrenter og belønner dig i form af bedre rangering, hvis du er hurtigere.

Mange e-handelswebsteder fokusere meget på at have en høj SEO-placering uden at tage højde for deres sidehastighed i deres kontinuerlige indsats på at slå konkurrenterne. Så hvis du vil være på toppen, skal du ikke forsømme din sidehastighed.

I 2020 annoncerede Google også, at de skifter til mobile-first indeksering, så husk at lægge ekstra kræfter i at optimere din mobilsides hastighed og brugeroplevelse.

2. Konvertering og afvisningsprocent

Når din sides indlæsningshastighed stiger, stiger afvisningsprocenten også. Afvisningsprocenten har en direkte indvirkning på dine konverteringer.

Hvis du ser på Googles forskning, vil du se, at da indlæsningstiderne går fra 1 sekund til 10 sekunder, stiger afvisningsprocenten med 123%. Hvis du oplever en højere afvisningsprocent end normalt, skal du kontrollere, om din indlæsning er steget.
Kør dit websted gennem en hurtig test her, for at se en rapport fra Google.

For hver anden forsinkelse, du har på din Magentos sideindlæsning, kan konverteringer falde med op til 20%. At have et langsomt websted kan direkte påvirke din bundlinje. Derfor er hvert sekund vigtigt.

3. Bruger oplevelse

Et hurtigt websted vil give dine kunder en bedre oplevelse. Det er vigtigt at undgå enhver frustration i kunderejsen.

Ifølge en undersøgelse fra unbounce.com fra 2019, siger 70% af forbrugerne, at sidens hastighed påvirker deres sandsynlighed for at købe. Forbrugerne siger, at et langsomt e -handelswebsted vil gøre dem mindre tilbøjelige til at købe hos dem og endnu mindre tilbøjelige til at besøge dem igen i fremtiden.
For at sige det mere direkte; du skader din konverteringsrate og bundlinje, hvis du ikke prioriterer et hurtigt websted. Dine potentielle kunder kan ende med at købe fra en konkurrent i stedet.

Så hvor hurtig bør din webshop være?

For at holde din afvisningsprocent så lav som muligt, bør du forsøge at få dit websted indlæst mellem 1-3 sekunder. Dette opnås bedst ved at holde dit indhold på et minimum. Vis kun relevant tekst, billeder og andet indhold til dine kunder. Less is more.

Hvordan opnår du en hurtig hjemmeside?

Det er her vConnect kommer ind! Med vores certificerede Magento 2-udviklere og vores erfarne designere kan vi analysere dine data og hjælpe dig med at få en hurtigere side.

Du kan også læse mere her om de 8 mest almindelige Magento-fejl vi ser, der kan forårsage en langsom Magento 2 webshop og hvordan du løser dem.

Husk, at benchmarket ændres hvert år, og moderne teknoligier kommer til hele tiden, så hvis du fortsat vil have en hurtig hjemmeside, bør du kontinuerligt sørge for at optimere din hjemmeside - det er ikke noget du bare kan gøre i år og så aldrig gøre noget ved det igen. Vi anbefaler at du tilsidesætter et budget hvert år, kun til optimering af bruger oplevelsen og hastighed.

Hvis du har brug for hjælp til dine Magento -websteders indlæsningstid, kan du bruge nedenstående kontaktformular til at modtage en gratis konsultation og anmode om en revision af et websted.


Del på sociale netværk

  Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn

Kontakt os

Hvis du vil i kontakt med vores salgs eller udviklings team, har spørgsmål eller vil have en uforpligtende samtale vedrørende din hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os via kontakt formen her eller ringe.