Langsom Magento?

Almindelige fejl i opsætningen af Magento 2

Selv før Adobe erhvervede Magento Commerce, blev Magento 2 kompleks og med kolossale applikationer med hundredvis af indstillinger og titusinder af filer med kode. På den ene side resulterer det i en masse fantastiske funktioner, der kommer ud af kassen med ny Magento 2 -installation. På den anden side gør det Magento ikke til en slags “brand og glem” løsning og skaber en masse plads til miss-konfigurationer og fejl.

I dag vil vi tale om de mest almindelige fejl i Magento 2 -opsætningen, som kan gøre din Magento langsom.

1. Bruger forkert hardware opsætning

Hvis du ikke bruger Magento 2 Cloud -løsning, tilføjer det et par ting at bekymre dig om. En af dem er, hvordan man arrangerer korrekt infrastrukturopsætning. Magento er ikke en af ​​de billigste platforme at være vært for, og vi anbefaler dig at tjekke med og følge Magento 2 Performance Best Practic g vælge en ordentlig hostingplan for dit websted.

2. Bruger ikke indhold til netværk

Hvis din virksomhed og butikker ikke kun fokuserer på det lokale marked og har en global kundebase, kan CDN blive et "must-have" -værktøj i dit setup. Content Delivery Network arrangerer global adgang til medier, HTML, CSS og JavaScript -filer ved at gemme dine data på geografisk distribuerede servere. Hvis du bruger Magento Cloud -løsning, leveres der i miljøopsætning CDN med hurtigt CDN. Til lokal installation af Magento 2 anbefaler vi at bruge Cloudflares-løsningen solution.

3. Deaktivering af Magento 2 caches

Magento 2 er en meget udvidelig og fleksibel e -handelsløsning. Prisen for dette er en ekstremt kompleks arkitektur af datastrømme og udviklerkonfigurationer. Brugskonfigurationer i XML -format reducerer webstedets ydeevne dramatisk. For at reducere påvirkningen giver Magento 2 et lag cachefunktionalitet out-of-the-box. Deaktivering af konfigurationscache helt med andre typer cache kan dramatisk reducere dit websteds ydeevne.

4. Brug af indbygget helsides cache i stedet for lak

For nogle typer Magento 2 -caches er det ikke nok kun at have dem aktiveret. Full Page Cache er en af ​​dem. Magento 2 on-premise installation giver dig mulighed for at vælge mellem to typer cachingprogrammer: Indbygget cache og lakcache. Magento 2 Cloud -installation har en 3. valgmulighed - hurtigt CDN. Som standard bruger Magento 2 indbygget cache, men Varnish Cache er mere passende at bruge til produktionsapplikationer.

Ifølge Varnish -arkitekturen indlæses Magento 2 -indholdssider (hjemmeside, kategoriside, produktdetaljer -side, CMS -sider osv.) Fra cachen, selv uden at initialisere Magento 2, hvilket dramatisk reducerer Time to First Byte (TTFB), hvilket øger kapaciteten af din applikation og gemmer serverressourcer.

Du kan vælge Varnish som cache -applikation i Admin Panel: Butikker -> Indstillinger -> Konfiguration -> Avanceret -> System -> Cache i hele siden -> Caching -applikation.

5. Brug af flade katalog pordukter og flade katalogkategorier

Hvis du bruger de nyeste versioner af Magento 2, skal du overveje, at brug af flade tabeller til katalog- og produktdata er deaktiveret.

I ældre Magento 2 -versioner bruges Flat Tables til at optimere den måde, katalog- og produktdata fungerer på. På et lavt niveau gemmer Magento 2 prisoplysningerne distribueret via EAV -databasens arkitektoniske mønster. Content manager ændrer kategori- eller produktdata i Admin Panel, og på få minutter, efter at der er blevet overført til flade tabeller via Flat indexer, vises der ændringer på Magento 2 Storefront.

I dag, anbefaler Adobe ikke brugen af Flat Index for at undgå problemer med datasynkronisering og ydelsesforringelse, som de kan forårsage.

Dataflow med aktiverede flade tabeller

Du kan deaktivere lejligheder ved at ændre konfiguration i Admin Panel i: Butikker -> Indstillinger -> Konfiguration -> Katalog -> Katalog -> Storefront.

konfiguration af Magento 2 flade borde

Vi anbefaler først at teste applikationen i et dedikeret testmiljø, da nogle udvidelser fra 3. part kun fungerer med aktiverede flade borde.

6. Forfalder ikke og fletter Javascript og ikke CSS – indhold

For at optimere Time to Interactive (TTI) på dit websted anbefaler vi på det kraftigste at muliggøre minimering og fletning af CSS- og Javascript -filer. Funktionen gør det muligt at generere en tilsvarende enkelt fil med en let version af indhold og reducerer et antal anmodninger, som browseren skal behandle, mens din websides side indlæses.

Du kan aktivere fletning og formindskelse i administrationspanelet: Butikker -> Indstillinger -> Konfiguration -> Avanceret -> Udvikler -> Javascript -> indstillinger og CSS indstillinger.

Fanen Udvikler kan dog deaktiveres, hvis du bruger Magento 2 i produktionstilstand. I dette tilfælde skal du ændre disse indstillinger i serverterminalen via Magento 2 CLI -applikationen.

php bin/magento config:set dev/css/merge_css_files 1php bin/magento config:set dev/css/minify_files 1php bin/magento config:set dev/js/merge_files 1php bin/magento config:set dev/js/minify_files 1

7. Brug af magento 2 Javascript Bundling

Javascript -bundlingsteknikken giver dig mulighed for at indlæse grupperede Javascript -filer separat for hver side og reducere antallet af HTTP -anmodninger, der skal udføres på siden.

På overfladen lyder det som en god idé, men i praksis modtager du svagt optimerede Javascript -filer for hver side separat, hvilket bremser sidens indlæsningstid.

Derfor anbefaler vi at aktivere HTTP/2 på din server for at optimere arbejdet med mange HTTP -anmodninger på dit websted.

Hvis du gerne vil teste Magento 2 Javascript Bundling på din applikation, anbefaler vi på det kraftigste at gøre det i dedikerede testmiljøer med deaktiveret Javascipt -formindskelse og flettefunktioner.

8. Brug ikke produktion mode i produktionsmiljøet

Magento 2 -applikationen kan køres i 3 forskellige tilstande: udvikling, standard og produktion. Imidlertid bør kun 'produktion' -tilstand bruges til det live websted. Udvikling og standardtilstande reducerer webstedets ydeevne drastisk, og udviklertilstand kan vise tekniske detaljer om din applikation, hvis der sker en fejl på frontend.

Du kan kontrollere din applikations aktuelle tilstand via serverterminal og Magento 2 CLI -applikation:

php bin/magento deploy:mode:show

Del på sociale netværk

  Twitter   Facebook   Google+   LinkedIn

Kontakt os

Hvis du vil nå vores salgs- eller udviklingsteam, har spørgsmål, bekymringer eller bare vil chatte om Magento, er du velkommen til at kontakte via besked eller ringe. Vi er her for at hjælpe din virksomhed med at vokse.