e-commerce

Shopware udvikling

+

Års erfaring

+

Tilfredse kunder

+

Succesfulde projekter

+

Dygtige Eksperter

Shopware udvikling gjort enkelt

Uanset om du allerede har en Shopware webshop, vil migrere til Shopware eller du skal opstarte en helt ny webshop, kan vi hjælpe dig. 

Shopware er en open source eCommerce platform, der har stor fokus på at imødekomme de hurtigt skiftende behov indenfor e-handel og på at være skalerbar. Uanset om du har en B2B eller B2C shop, kan Shopware være det rigtige valg for dig.

Profesionelle eksperter

vConnects 20+ Magento-certificeringer indikerer en dybdegående forståelse og kompetence med platformen. For at opretholde konkurrenceevnen opfordrer vi vores dedikerede team til at forfølge yderligere certificering. 

Skræddersyede løsninger

Hver virksomhed har krav til funktionelle, særprægede og succesfulde webshops. Derfor tilbyder vi skræddersyet Magento-udvikling for at passe til dine unikke krav. 

Løbende brugeruddannelse

Vi bestræber os på at uddanne vores kunder til at forstå de unikke muligheder, som Magento tilbyder. Hver beslutning skal være informeret og til fordel for vores kunder.  

Bevist erfaring

vConnects omfattende kunde portefølje strækker sig over forskellige sektorer. Denne historik beskriver vores erfaring med at udvikle – og supportere – et bredt udvalg af websites.  

Hvorfor vConnect er din Shopware-partner

vConnect kan hjælpe dig med at implementere Shopware eller yde support af din eksisterende shop. Når du arbejder sammen med os, får du altid en shop der er sikker og som præsterer. 

Vi er med dig på rejsen, og vi gør meget ud af at forstå netop din forretning, så vi bedst muligt kan rådgive dig og sørge for at du får mest muligt ud af din Shopware webshop.

Vores Shopware Services 

Uanset hvilke Shopware services du har brug for, kan vi hjælpe dig. Fra implementering, support, videreudvikling, integrationer, eller marketing, så er vConnect en partner der kan hjælpe dig med at vækste din online forretning.

Opgradering af Shopware

Shopware udgiver nye versioner, og det er anbefalet at holde shoppen opdateret, både for at øge sikkerheden, men også at nyde godt af alle de nye funktioner og forbedringer Shopware løbende tilføjer.

Shopware Integrationer

Shopware har en ”API-first” tilgang, hvilket betyder vi nemt kan implementere de eksterne systemer du anvender, hvis der ikke allerede findes et plugin. Integrer problemfrit til f.eks. marketingplatforme og ERP-systemer.

Migration til platformen Shopware

Hvis du har en webshop på en anden platform, kan vi hjælpe dig med at migrere over til Shopware.

Strategisk konsultation

Har du brug for sparring og konsultation, kan vi også hjælpe dig. E-handelsverden er enormt dynamisk, og det kan være en udfordring at implementere og prioritere de rigtige funktioner, der kan optimere shoppen. Vi hjælper dig med at lægge en strategi til din online forretning.

Shopware Hosting

Vi hjælper også med opsætning og vedligehold af hosting af din Shopware webshop. Når du vælger hosting igennem os, får du en dedikeret løsning, og vi holder løbende serveren opdateret.  

Udvikling af shopware extensions 

Har du brug for en ny funktion der ikke allerede eksisterer på Shopware Marketplace? Vi udvikler extensions efter dine behov og ønsker.

Online Markedsføring

Har du brug for mere en udvikling af din Shopware, kan vi også hjælpe med dig med online markedsføring og SEO. Ved at samle det hele ved os, er du garanteret et setup der kan hjælpe dig med vækst.

De stoler på os

Er Shopware det rigtige valg for mig? 

Takket være regelmæssige opdateringer og state-of-the-art-funktioner er denne platform velegnet til enhver e-handelsvirksomhed, der er dedikeret til vækst og brugeroplevelse.

Shopware er en af de bedste B2B- og B2C-e-handelsplatforme – og den passer til webshops i alle størrelser og brancher. Med sin API-first tilgang, er det nemt at integrerere til andre eksterne systemer. Shopware er nemt at skalere, i takt med at shoppen vækster, og Shopware løsninger kan være hurtigere at lancere end andre løsninger.

Vi anbefaler Shopware til virksomheder, der ønsker:
 • En open source-platform, der er nem at skræddersy
 • Hurtig time-to-market
 • Robuste indbyggede marketingværktøjer
 • Skalerbar og fleksibel platform
 • Automatisering uden kodning
 • Brugervenlig backend
 • En Responsiv webshop
 • B2B og B2C handel

Fordele ved Shopware

1. Marketingværktøjer 

Shopware tilbyder robuste marketing-og automatiserings værktøjer out-of-the box, såsom cross-sell produkter, marketing e-mails, promoveringsregler. Derudover er der indbyggede SEO funktionalitet; Rich snippets, canonical tags, breadcrumbs m.m.

2. Sprogversionering

Skal du ud på flere udenlandske markeder, er det intet problem med Shopware. Shopware har et indbygget oversættelsesværktøj, så du nemt kan oversætte produkttekster, elementer og tekster.

3. Innovation

Shopware er enormt innovative og udvikler løbende nye løsninger og funktionalitet til platformen, så du aldrig er bagud med trends. I den betalte version af Shopware kan du nu blandt andet få AR og 3D og en AI co-pilot indbygget i shoppen!

4. Multistore Funktionalitet

Shopware understøtter flere forskellige webshops i samme installation – hvad de kalder ”sales channels”. En ”Sales Channel” kan have et andet domæne, katalog, sprog, design m.m. Dette er en fordel hvis man f.eks. har både en B2B og B2C shop eller flere brandshops, hvor man sælger forskellige varer, til forskellige priser. 

Hvad kan du forvente af vConnect

Vores eksperter rådgiver hver enkelt kunde for at fastlægge de rigtige funktioner, rammer og funktionaliteter til deres webshop. Afhængigt af dine webstedsbehov kan vores dedikerede team af udviklere, ledere og UI/UX-designere levere: 

 • En professionel webshop, der følger de bedste udviklingspraksisser 
 • Designs, der er skræddersyet til dine forretningsbehov 
 • En hurtig, mobilresponsiv, Google-optimeret hjemmeside 
 • En skalerbar platform egnet til talrige produkter og kategorier 
 • En 100% GDPR-kompatibel side 
 • En sikker e-shop 

Vi gør meget ud af at lære den enkelte virksomhed at kende – derfor kan du også forvente grundige workshops og møder hvor vi gennemgår alle dele af din online forretning. Det gør vi for at kunne være den bedst mulige partner for dig. Hos os får du personlig rådgivning af eksperter og de dygtigste udviklere.  

 

Priser for Shopware udvikling

Prisen for udvikling Shopware udvikling afhænger af mange faktorer, blandt andet omfanget af integrationer og skræddersyede løsninger. Derfor gennemgår vi altid en grundig ”discovery” hvor vi sammen med dig løber alle opgaver igennem, hvor du derefter modtager et detaljeret estimat på opgaven eller projektet. Du vil løbende kunne følge med i hvad status er på opgaverne og hvor lang tid der er brugt. 

Lad os komme i gang!

Skal du være den næste forretning vi skaber momentum sammen med? Kontakt os nu.

Anmeldelser