I forhold til organisk indhold kræver betalt annoncering, at du køber plads eller annoncer for at tiltrække besøgende og trafik. Dine annoncer eller indlæg vises på udpegede websites eller platforme og som annoncør byder du mod dine konkurrenter om de søgeord, der vedrører dine tjenester eller produkter. Annoncering kan foregå gennem f.eks. Google Ads, facebook Ads, LinkedIn eller affiliate programmer.

Betalt annoncering

Hos vConnect arbejder vi med udgangspunkt i din branche når vi tilrettelægger og eksekverer på søgeordsoptimering. Vi bringer alle discipliner i spil, således, vi sammen skaber troværdigt og relevant indhold der, er til gavn for både dine besøgende og søgemaskinerne.

Google Ads

Hos vConnect hjælper vi dig med at optimere og skabe omsætning via:

 • Opsætning af Google Ads – vi opsætter din Google Ads konto, tidligere kaldet Google Adwords, og forbinder den med andre værktøjer som f.eks. Google Analytics eller andre opfølgningsværktøjer.
 • Kampagnestruktur – en god struktur i dine søgekampagner gør arbejdet nemmere, når vi skal teste, målrette og prioritere dine annoncer. Hos vConnect opbygger vi en kampagnestruktur, der afspejler de kampagner, der giver mening for dig. Vi deler dine søgeord op i forskellige emner og sørger for at benytte de rigtige søgeordstyper.
 • Youtube – som den næststørste søgemaskine efter Google er YouTube en kanal, hvor du kan nå ud til nye, potentielle kunder eller tidligere besøgende å dit website. På youtube hjælper vi typisk med de 3 forskellige typer af annoncer; TrueViews ads, Preroll Ads og Bumpers
 • Display og Banner – Googles displaynetværk er et stort net af kommercielle websites og nyhedssider. Typisk vil vi hos vConnect hjælpe dig med bred annoncering, der når ud til så som muligt eller remarketing kampagner, der rammer tidligere besøgende på dit website.
 • Google Shopping – når dine potentielle kunder søger efter produkter gennem Google, har du mulighed for at få vist dine produkter gennem et automatisk udtræk fra dit website, kaldet product feed.

Når vi gennemgår dine muligheder og forventninger, tegner vi rammerne op for hvad der giver mening i din situation.

Facebook annoncering

Som kanal til kontinuerligt at være i kundens univers, er Facebook en glimrende kanal til både at fortælle historier, indsamle data og målrette annoncer. Hos vConnect hjælper vi dig med:

 • Aktivitetsstrategi – vi hjælper dig med en overordnet strategi for dine annoncer og målgrupper.
 • Opsætning af Facebook Business suite/manager – vi anbefaler, at facebook, business manager eller business suite bliver din centrale administration for alle dine aktiver og administratorroller. Vi hjælper med at få det sat rigtigt op.
 • Kampagnestruktur – en rigtig marketingstruktur skal afspejle de konverteringer, du ønsker. Vi får sat en kampagnestruktur op, der matcher den strategi og de aktiviteter, du ønsker.
 • Flow og remarketing – dine potentielle kunder er på en rejse. Et flow af annoncer og budskaber, der matcher de trin, dine kunder går igennem på deres købsrejse, knytter dit brand til dine kunder på det rigtige tidspunkt.
 • Dynamic product ads – med dynamiske annoncer på Facebook vil du automatisk promovere de relevante produkter til potentielle kunder, som har vist interesse på dit website, eller andre steder på internettet. Vi hjælper dig med at overføre dit produktkatalog og oprette din kampagne, så den kører, så længe du ønsker det.

Sammen bestemmer vi, hvilke annoncer typer der vil være relevante i forhold til dine produkter og ydelser.

LinkedIn annoncering

LinkedIn er et af de største professionelle online netværksplatforme. hvor mange beslutningstagere dagligt sparre med ligesindede eller opdaterer sig på faggrupper, der relaterer sig til dem selv.

 • Virksomhedsside – din Company Page skal være opsat optimalt og sammen med dig sikre vi, at der er nogle gode rutiner i at vedligeholde den.
 • Campaign Manager – vi sikrer, din kampagne manager er opsat, så vi kan skabe lancere og optimere kampagner på LinkedIn. Her sikrer vi også, at en sporingskode er implementeret på dit website, så vi kan evaluere på dine konverteringer.
 • Match Audiences – på baggrund af data, som du sandsynligvis allerede har, får vi oprettet en ”Match Audiences” segment på din konto
 • Kampagnegrupper – som en del af din annoncestruktur opsætter vi dine kampagnegrupper. Vi anbefaler, at opsætningen tager udgangspunkt i dine målsætninger.
 • Opsætning af kampagner – vi opretter dine kampagner med annonceformater, der kan variere fra, f.eks., sponserede in-mails til displayannoncer eller Lead generering. Vi bestemmer dine annonceformater ud fra dit formål.

Når du annoncerer på LinkedIn, er det en god ide at tænke faglighed og værdi fremfor produkt og behov.

Annonce opfølgning

Datadreven annoncering drejer sig om at måle, teste og optimere på igangværende annoncer. Ved at følge op på nøgletal gør det arbejdet lidt nemmere.

 • Mål – målsætningen for annonceringen skal være defineret i forhold til budget og resultat.
 • Konverteringer – er resultaterne fra annonceringen i overensstemmelse med målsætningen og budgetteringen. Bliver der brugt for mange penge, eller er annoncerne for dyre?
 • Optimering – kan annoncerne snævres ind til et mere specifikt segment eller skal annoncen deles op i budskaber. Kan budgettet justeres op for flere konverteringer. Er splittest på annoncerne relevant? Optimering kræver data og forståelse for kunderejsen.

Hos vConnect får du dit eget DashBoard, hvor det er muligt 24/7 at følge med i konverteringer mod mål og omkostninger mod gevinst.