Kaffekapslen

Introduktion

Kaffekapslen.dk er Nordens største kaffekapselleverandør, der i øjeblikket leverer kaffekapsler til Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig, Holland, Belgien og Spanien.

Vores samarbejde med Kaffekapslen startede i 2015, da virksomheden blev segmenteret kun til de Nordiske markeder.

Gennem årene har vi sammen, med succes, lanceret yderligere syv websteder til det europæiske marked og en masse andre spændende innovative projekter og initiativer.

I 2020 startede vi forberedelse, specifikation, planlægning og udvikling af Magento 2 til Kaffekapslen.

Udfordringen

Projektet bestod i fuld opsætning og udvidelse af de nye Magento 2 -kerner til håndtering af Kaffekapslens nuværende og fremtidige behov. Vi stod også for at lave en fuld migrering af produkter, Magento -indstillinger og kundedata.

Bortset fra at opsætte Magento 2s mange indbyggede funktionaliteter, har vi arbejdet meget med at special tilpassede løsninger, så som - udvide Bundle produkters funktionalitet, Visual Merchandiser, forskellige betalings- og leveringsmetoder og mange flere. Derudover har Kaffekapslen også en stor volumen af trafik og behandler også 5000+ ordre om dagen. Det var derfor også vigtigt at få lavet et server setup der sørger for at der ikke er fald i hastigheden på noget som helst tidspunkt.

Målet

Der var mange opgaver der skulle opfyldes under udviklingen af den nye webshop, herunder er nævnt nogle af de vigtigste:

Resultatet

Dette projekt har været en af de største og mest udfordrende projekter, da der er så mange komplekse og special tilpassede løsninger, der selvfølgelig også skulle virke korrekt på Magento 2 platformen. Resultatet er en 100% optimeret webshop, der har performet bedre end den gamle shop siden dag 1 efter lancering. Med et yderst kompleks server setup bestående af load balancer og 4 servere, håndterer shoppen en enorm volumen af user requests og admin requests dagligt, uden problemer.

Kontakt os

Hvis du vil i kontakt med vores salgs eller udviklings team, har spørgsmål eller vil have en uforpligtende samtale vedrørende din hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os via kontakt formen her eller ringe.