Magento webshop


Magento webshop fra A til Z


Skal I bruge en ny Magento webshop? Så er vConnect det helt rigtige IT hus for jer. Vi har gennem de sidste 5 år leveret et stort antal succesfulde Magento løsninger, som I kan se et udsnit af på vores kundecase sider.


Når vi laver webshops fra A-Z, betyder det rent faktisk at vi deltager i alle faser af jeres webshop projekt:  • Planlægning samt brainstorming

  • Design og/eller visuel udvikling

  • Implementering af funktioner

  • Test og kvalitetssikring


Vi anbefaler som regel at starte fra bunden med Magentos responsive RWD theme, men hvis budgettet ikke er til at starte fra bunden, så er vi ikke principielt imod at bruge et allerede stylet theme fra en af de mange theme udbydere.


I kan levere et færdigt design til os, eller vi kan hjælpe jer med at designe jeres nye shop. Vi kan også aftale en design ”retning” sammen, og så aftale detaljerne undervejs i den visuelle udvikling.


Vi bruger gerne færdiglavede moduler fra anerkendte moduludbydere til at opnå den ønskede funktionalitet, men udvikler også specielle moduler til vores kunder de steder hvor, vi mener, det bedst kan betale sig.


Hvad enten vi udvikler moduler og funktioner fra bunden, eller modificerer eksisterende moduler og funktioner, så bruger vi altid Magento ”best practice” så vi opnår det bedste resultat og undgår performance og kompatibilitetsproblemer i fremtiden.


Vi bruger versionskontrolsystemet Git, så der altid er styr på jeres koder og versionering af dem, også når flere udviklere arbejder på jeres projekt på samme tid.
Dansktalende projekt manager


Projektet bliver opdelt i faser og derefter i specifikke opgaver, som bliver lagt i vores projekt management system JIRA, hvor I vil kunne følge udviklingsprocessen. Her vil vi ligeledes samle vores dialog og informationsindsamling og -deling. Regelmæssige statusmøder mellem jer og jeres tildelte projekt manager, sikrer jer løbende et fuldt overblik over fremdriften og evt. problemstillinger som måtte være opstået undervejs, samt vores løsningsforslag til disse.


Magento certificerede


Vi har over de sidste 5 år bestræbet os på at rekruttere og dygtiggøre vores medarbejdere i Magentos spændende univers, hvilket indtil videre har resulteret i 14 certificerede Magento programmører. Vores mål er selvfølgelig at alle vores udviklere gennemfører denne certificering som et kvalitetsstempel til vores kunder om den høje kvalitet vi leverer.


Det betyder også, at der altid vil være Magento certificerede udviklere tilknyttet jeres Magento projekt.


”Full service” IT hus


Vi er et ”full service” IT hus, hvilket betyder at vi har alle de nødvendige ressourcer in-house, på vores eget kontor.


På den måde sikrer vi, at den kvalitet vi leverer altid er i top, og at vi kan reagere hurtigt og levere til tiden.


Vi har bl.a. vores egen server administrator som til dagligt sidder og vedligeholder samt monitorerer vores kunders dedikerede servere og anden hosting. Vi tilbyder ikke hosting, men assisterer vores kunder med at finde den bedste løsning til dem, alt efter deres behov og budget - se mere her.


I kunne måske også være interesserede i at læse om vores service Magento Support.


Er I interesserede i andre eCommerce CMS systemer end Magento, så kan I med fordel læse om vores service eCommerce Webudvikling.
Images

Pris

Fra

50.000,00 kr

Kompatibel med:

"

Hvad vores kunder siger

Kontakt os

* Skal udfyldes